Vitrine frigorifice de cofetărie: ce echipamente e bine să comanzi?

de Casa&Gradina

Aspectul atractiv al produselor vândute afectează foarte mult câte dintre ele vor fi cumpărate și, prin urmare, cât de mult profit va primi distribuitorul și producătorul de la acestea. 

De asemenea, cofetăriile sunt supuse acestei reguli. În acest sens, primul pas pentru oamenii de afaceri cu experiență pe drumul spre creșterea cererii de prăjituri, torturi și alte dulciuri este achiziționarea de vitrine frigorifice pentru cofetărie. Dar este foarte dificil pentru un antreprenor începător să navigheze într-o gamă largă de echipamente comerciale și să aleagă unul care este ieftin și, în același timp, îi satisface toate cerințele.

Ce caracteristici trebuie subliniate în primul rând la cumpărarea unei vitrine frigorifice de cofetărie?

Produsele de patiserie și prăjiturile, pe care consumatorul casnic le cumpără foarte des, sunt produse perisabile, adică dacă nu sunt respectate condițiile de păstrare a acestora, se deteriorează și este periculos să consumi produse stricate. Fiecare vânzător știe că produsele de cofetărie vândute trebuie păstrate la o anumită temperatură.

Fără a respecta regimul de temperatură scăzută pozitivă, prăjiturile și produsele de patiserie vor deveni foarte curând inutilizabile. 

Prin urmare, atunci când cumperi echipamente, primul lucru de făcut este să te concentrezi pe funcționalitatea acestora, astfel încât calitatea depozitării prăjiturilor să fie ridicată. Pe baza acestui fapt, atunci când examinezi echipamentele comerciale înainte de cumpărare, va fi util să afli despre prezența controlului electronic, cu ajutorul căruia poți seta regimul de temperatură necesar.

Pe locul al doilea se află echipamentele comerciale. La urma urmei, dacă este atractiv, atunci consumatorul va acorda cu siguranță atenție acestuia și va dori să cumpere prăjiturile sau produsele de patiserie depozitate în el. Vitrinele frigorifice de cofetărie atrag aproape întotdeauna atenția clienților care au intrat în magazin, deoarece sunt proiectate de designeri și marketeri profesioniști.

Alegerea corectă a vitrinelor de cofetărie pot contribui la un profit mai mare!

Când vorbim de vitrina de cofetărie este important ca echipamentul comercial modern ales să fie foarte convenabil de utilizat. Ea trebuie să permită să se economisească spațiu prin răspândirea unei cantități uriașe de tot felul de dulciuri pe o suprafață minimă. Astfel de economii au devenit posibile datorită unor modele noi, speciale, în care se pot depozita mărfuri, precum și a mai multor rafturi suplimentare.

Vitrinele frigorifice de cofetărie, cu ajutorul cărora a devenit posibilă vânzarea de produse de patiserie și prăjituri, sunt echipate cu iluminare în compartimentul de stocare. Echipamentele au  fost special echipate cu sisteme de iluminare cu leduri, astfel încât să fie convenabil pentru un consumator care vrea să cumpere dulciuri să poată să aleagă mai repede.

De subliniat că specialiștii implicați în aprovizionarea cu vitrine de cofetărie te vor putea sfătui și te vor ajuta să alegi echipamentul potrivit pentru magazinul tău, un echipament frigorific profesional cu niște caracteristici optime.

În cafenele, baruri și supermarketuri, vitrinele de cofetărie sunt pur și simplu de neînlocuit. Acest echipament magnific va servi în același timp pentru demonstrație și pentru depozitarea produselor. 

Produsele sunt depozitate în astfel de vitrine frigorifice în cele mai bune condiții, în timp ce vânzătorii le așează astfel încât să fie vizibile pentru cumpărători cât mai multe produse. 

Aspectul, un element extrem de important când alegi o vitrină de cofetărie!

Echipamentele comerciale moderne arată elegant, iar acest lucru va permite cofetăriei să mențină un design unificat în magazin. Ținând cont de stilul unei anumite zone de vânzare, vitrinele frigorifice de cofetărie pot fi poziționate inteligent, cu beneficii maxime. Acest lucru se realizează datorită sistemului lor modular.

Vitrinele neutre, vitrinele calde, dar mai ales vitrinele frigorifice de cofetărie sunt instalate în buticuri gastronomice, cafenele, supermarketuri și oriunde vând deserturi, produse de patiserie și prăjituri. Acest lucru creează condiții optime pentru păstrarea produselor de cofetărie dulci.

La proiectarea și selectarea acestora, se acordă o atenție deosebită proiectării, precum și altor echipamente frigorifice instalate pe platforma comercială.

Carcasele unor astfel de vitrine reci, ca și ale dulapurilor frigorifice sunt realizate din oțel galvanizat sau profil cromat, iar deasupra este acoperită cu vopsea pulbere. Decorarea fațadelor este realizată cu elemente din lemn natural, laminat sau cu diferite inserții decorative metalice. Designul vitrinelor de cofetărie are, de obicei, un contur simplificat. Culoarea suprafeței de expunere este de obicei liniștitoare, cu niște subtonuri calde.

În cafenele, dar mai ales în cofetării, unde rolul principal este al deserturilor, costul echipamentului exclusiv este pe deplin justificat. 

Vitrinele frigorifice de cofetărie sunt proiectate în funcție de caracteristicile interiorului și de dorințele clienților. Datorită configurațiilor lor speciale, costul lor este ceva mai mare decât al modelelor în serie.

După ce se instalează, ele devin elemente de prim ordin în decorarea sălii, design-ul fiind un instrument eficient de vânzare. La modelele mai avansate, lămpile sunt amplasate pe fiecare nivel, iar în modelele ieftine există doar o lumină de fundal generală.

Intră acum pe tcromania.com și alege de acolo vitrinele de cofetărie care sunt cele mai potrivite pentru afacerea ta HoReCa!

Articole asemanatoare