Sfaturi Feng Shui pentru cei ce doresc sa isi achizitioneze o casa

de Casa&Gradina

Esti in cautarea unei case noi? Indiferent ca doresti sa cumperi o casa pentru uzul personal sau ca si investitie, decizia achizitiei poate fi una din cele mai grele decizii financiare pentru majoritatea oamenilor. De aceea e important sa alegi o proprietate care nu iti va crea probleme si care va fi conform standardelor Feng Shui. Mai jos vei gasi niste sfaturi Feng Shui si lucruri carora va trebui sa le acorzi atentie atunci cand iei dificila decizie de achizitie.

1. Cauta proprietati care au surse de apa si munti in apropiere (5-10 km). Sursele de apa pot fi sub forma unor rauri, lacuri, iazuri sau orice alte structuri acvatice. Cat despre munte, cauta o zona cu munti verzi care au o vegetatie luxurianta. Evita muntii stancosi deoarece acestia emit energie negativa, denumita si Sha Qi. Structurile acvatice si muntoase sunt cheia unui Feng Shui bun, deoarece muntii reprezinta locul in care este generat Qi si apa este locul in care Qi este colectat.

2. Cauta o proprietate care adopta principiile: Tigrul Alb, Dragonul Verde, Broasca testoasa neagra, Phoenixul Rosu. Aceste principii arata daca solul este mai ridicat in partea din spate, stanga sau dreapta a casei, si daca se afla la o inaltime rezonabila in partea din fata.

3. Nu achizitiona proprietati care au multe structuri artificiale imprejur. Structurile artificiale pot fi: turnuri de comunicatii, stalpi de inalta tensiune, autostrazi, canalizari precum si diverse jonctiuni si colturi ascutite. Toate aceste structuri sunt foarte rele pentru Feng Shui si pot duce la aparitia unor efecte negative care se indreapta inspre ocupantii caminului.

4. Cauta o proprietate care prezinta efectul “Bright Hall”. Acest efect consta in disponibilitatea unui spatiu frontal substantial prin intermediul caruia proprietatea isi poate culege Qi-ul necesar. Casele care au un astfel de element sunt de bun augur si au un Feng Shui excelent. Aceasta caracteristica poate aduce uneori foarte mult noroc.

5. Evita cumpararea unei case care are o forma ciudata. Acestor proprietati le lipsesc multe sectoare iar astfel Feng Shui-ul nu este favorizat. Forma ciudata poate sa creeze Sha Qi datorita formelor neregulate care produc forme ascutite. Cumpararea unei astfel de proprietati te poate costa ulterior mult mai mult datorita renovarilor pe care va trebui sa le faci astfel incat sa ai parte de un Feng Shui bun.

6. Verifica directia proprietatii. Cauta o proprietate care este indreptate inspre numarul Gua. Acest numar reprezinta personalizarea Feng Shui care este calculat in functie de data ta de nastere. De obicei directia este data de sustinatorul familiei.

Articole asemanatoare

LASA UN COMENTARIU

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!