Alegerea unei lustre de bucatarie in 2020

de Casa&Gradina

Daca iti place aspectul luminilor care atarna de tavan, poate pentru ca te-ai saturat sa te uiti la iluminatul incastrat, care a fost atat de in voga in anii 80 si 90, atunci cand ai mii de stiluri de ales. Lampile de tip swag si luminile cu snur sunt distractive, dar se pot uita usor, de asemenea, sunt putin invechite daca esti gata sa modernizezi o camera moderna in secolul 21. Daca lustrele sau lampile cu pandantiv sunt optiuni care pot duce iluminarea camerei dorite, atunci putem uita de sursele de lumina ascunse in tavan si putem revenii la adevaratele piese decorative pentru o bucatarie cu adevarat unica.

Lustrele si alte metode de iluminare cu pandantive sunt cateva optiuni care sunt adesea folosite in mod frecvent, dar nu sunt cu adevarat acelasi lucru. Ambele sunt fixate in tavan si sunt atarnate de un cordon sau un lant, sau o baza solida si un sistem de cadere. Dar lampile cu pandantiv sunt de obicei o singura lumina sau o pereche sau chiar un grup de lumini care impreuna pot oferi o lumina suficienta in bucataria dvs. O lustra va avea ramuri sau brate cu lumini la capatul lor. Ca o personalizare extra, adesea ele vine cu multe astfel de niveluri.

Ganditi-va la diferenta dintre o lustra si o lampa. Lampa este ca o lumina pandantiva – un singur punct. Lustra este ca un candelabru, cu multe lumini care se intind din punctul central. Dar doar pentru ca lustrele au mai mult de una sau doua lumini pe ramuri nu inseamna ca trebuie sa fie pline de ornamente. Lustrele de bucatarie foarte simple ofera doar mai multe lumini pe un corp destul de frumos, care este foarte curat si unic. Chiar daca lustrele par ca apartin in sala de bal a unui conac. Puteti avea una chiar in bucataria dvs, chiar daca va puteti bucura de lustre in aproape orice camera, daca alegeti dimensiunea si stilul potrivit o sa fie la fix in bucataria dvs.

Puteti alege dintro varietate de lustre de bucatarie, de exemplu, probabil ca veti dori si alte tipuri de lumini in bucatarie. De exemplu, o singura sursa de lumina de orice fel nu este suficienta pentru a vedea tot blatul din bucatarie. O solutie ar putea fi chiar ceva asemanator cu un mini pandativ, atarnata de perete sau pe dulap pentru a va lumina spatiul de lucru. Intr-o sala de mese, s-ar putea sa ai nevoie de un singura lustra eleganta si poate un pandativ elegant atarnat deasupra centrului mesei. Nu veti avea nevoie de iluminare pentru alte activitati acolo, pentru ca veti merge pentru un design perfect pentru bucataria dvs.

Uitati-va la un showroom bine aprovizionat sau la unul dintre numeroasele magazine de iluminat online pentru a vedea optiunile pe care le aveti si veti gasi ceva care va arata perfect in bucatarie.

Articole asemanatoare