Eventus Mobili – Mobilier de închiriat

de Casa&Gradina

Eventus Mobili este una dintre cele mai importante firme de închiriere mobilier pentru orice eveniment.  Dispun de o listă nesfârșită de articole, iar dacă dorești să organizezi o petrecere privată cu un grup mic de invitați sau un eveniment spectaculos, cum ar fi o nuntă cu peste 1000 de persoane, o expoziție, conferințe, banchete, recepții, evenimente în aer liber, precum și alte evenimente de orice amploare, festivaluri majore și concerte, poți închiria veselă și toate accesoriile aferente: decor, fețe de masă, perne pentru scaune, plante, aparate de bucătărie și alte echipamente. Sortimentul este completat în mod regulat cu mobilier, atât standard, cât și de designer, iar cele mai populare modele sunt achiziționate în cantități mari. Eventus Mobili este lider în logistica de evenimente și soluții complexe și furnizarea de echipamente de închiriat pentru evenimente corporative, nuntă, evenimente sportive, expoziții, concerte etc.

Închiriere canapele și alte piese de mobilier

Strict sau de designer? Piele sau catifea? Cel mai important lucru este confortul și eleganța. Aceste calități sunt inerente fiecărei canapele din catalogul firmei Eventus Mobili. Închiriază mobilier Lounge care include canapele și taburete pentru o atmosferă confortabilă. Creează atmosfera de eveniment deosebit alegând dulapuri, etajere, umbrele, stâlpi cu cordon, mobilier din ratan, bar mobil, bănci prezentare, tabureți confortabili, fotolii rotative, canapele și multe altele, desigur în culori strălucitoare sau delicate. Astfel de modele sunt relevante pentru ședințe foto și filmări de televiziune, ceea ce înseamnă că evenimentul tău va dobândi expresivitatea nivelului media.

Eventus Mobili – Angajamente

După cum arată practica, cu cât evenimentul este mai mare, cu atât mai multe probleme cad pe umerii organizatorului. Pentru a avea timp pentru toate și pentru a asigura că totul va fi făcut la termen, este necesar să alegi Eventus Mobili care este o firmă de încredere în ceea ce privește cooperarea, și aceasta este singura modalitate de a obține cele mai bune rezultate pozitive. Eventus Mobili se angajează în sprijin tehnic complex pentru evenimente de orice complexitate și amploare. Garantează clienților eficiență, profesionalism și calitate în îndeplinirea sarcinilor atribuite. Eventus Mobili este specializată în servicii de închiriere mobilier, elemente de recuzită și alte echipamente pentru diverse evenimente.

Pentru ca evenimentul să fie unul de succes și totul să fie impecabil, trebuie să te gândești la toate detaliile: mobilier, textile, decor, recuzită și alte elemente conform  evenimentului. Mobilierul este unul dintre elementele cheie pe lista de închiriere și joacă un rol major în crearea atmosferei de sărbătoare. Eventus Mobili te va ajuta să aranjezi și să organizezi tot ce este nevoie pentru un eveniment perfect, fie că este vorba de o petrecere modernă, fie că este vorba de petrecerea timpului liber într-un cadru corporativ sau un eveniment de afaceri. Luând în considerare dorințele și capacitățile tale financiare, managerii îți vor oferi cea mai bună opțiune pentru închirierea de mobilier. Tot ceea ce ți se cere este să determini numărul de invitați sau participanți la eveniment, să alegi o schemă de culori și stilul preferat.

Articole asemanatoare