Dotează-ți localul cu echipamente profesionale de top

de Casa&Gradina

Vrei să îți dotezi unitatea HoReCa sau magazinul alimentar cu niște lăzi congelatoare UDD la preț bun? Le găsești acum la preț bun la TC Romania Crown Cool.

Congelatoarele gastronomice bune sunt echipamentul de bază al magazinelor alimentare și al unităților HoReCa. Pereții termoizolanți cu grosimi optime permit menținerea unei temperaturi scăzute necesare pentru păstrarea corespunzătoare a produselor perisabile.

Lăzi congelatoare de catering din oferta TC Romania Crown Cool

Oferta magazinului www.tcromania.com include echipamente frigorifice de cea mai bună calitate. Congelatoarele gastronomice ale acestor producători optimizează munca de zi cu zi în bucătăriile profesionale, făcând-o mai rapidă și mai plăcută. În funcție de cantitatea și tipul semifabricatelor depozitate, poți alege între aparate compacte și cele profesionale.

Poți alege nu numai gradul de avansare al dispozitivului, ci și capacitatea și metoda de funcționare a acestuia. O opțiune este o ladă congelatoare de amplasat pe podea. Este foarte convenabilă datorită formelor ergonomice cu finisaj anti-alunecare. Lăzile reci compacte de podea sunt perfecte pentru baruri sau restaurantele hotelurilor. Se vor potrivi cu mai multe sticle cu băuturi, înghețate sau gustări, oferindu-le nivelul optim de răcire.

Ești interesat de o ladă congelatoare pentru magazinul tău? 

Această variantă ar trebui să aibă capac transparent, să se poată afișa conținutul. Clienții tăi vor să știe astfel ce cumpără! Pentru o și mai mare ușurință în utilizare are roți, poate fi mutat, necesitând un efort minim.

Știm că un congelator gastronomic ideal ar trebui să se potrivească ca dimensiuni și design, precum și să ofere o gamă largă de ajustări și o funcționare cu economie de energie. Toate acestea vor fi asigurate de echipamentele din oferta noastră, care se caracterizează printr-un raport preț-calitate excelent.

Materiile prime alimentare proaspete stau la baza pregătirii mâncărurilor valoroase. Pentru a-și păstra gustul și valorile nutriționale și, în același timp, a tenta cu un aspect frumos, congelatoarele gastronomice sunt folosite pentru păstrarea lor. Sunt perfecte și pentru prelungirea termenului de expirare a mâncărurilor gata sau pentru depozitarea stocurilor.

Congelatoarele tip ladă profesionale se remarcă uneori prin capacitatea lor impresionantă, au o capacitate de încărcare de până la câteva sute de litri. Sunt deschise de sus pentru a facilita accesul la conținut sau pentru a afișa sortimentul (congelator gastronomic cu afișaj din sticlă).

Congelatorul  tip ladă cu o capacitate mare ca volum va permite depozitarea și expunerea mai multor produse alimentare. 

Datorită  capacului de sticlă, poți verifica cu ușurință ce este în interior, iar datorită  ușilor glisante, echipamentul se va potrivi, de exemplu, în magazinele cu autoservire.   

Patru coșuri detașabile, spre exemplu, te vor ajuta la prezentarea celor mai populare produse și la organizarea spațiului din interiorul dispozitivului. Pentru a proteja bunurile depozitate împotriva furtului, lăzile congelatoare actuale  sunt echipate cu încuietoare. 

În plus, cele patru roți  facilitează mutatul, iar cele două frâne garantează stabilitatea. Un compresor de putere mai mare este responsabil pentru funcționarea eficientă, care asigură o temperatură adecvată de răcire în intervalul de la -18 la -24 grade Celsius. 

Nivelul de frig dorit este garantat de termostatul încorporat, care va permite să reglezi răcirea la produsele individuale. Setul include o racletă de gheață, care va fi la îndemână la dezghețarea dispozitivului, iar o scurgere specială va ajuta la scurgerea apei acumulate. 

Funcționarea congelatorului este controlată de lămpi speciale cu led. Un astfel de echipament este ecologic, datorită utilizării agentului frigorific eco-friendly. 

Caracteristicile unei lăzi congelatoare comerciale:

– eficientă – compresor și termostat eficient (a se analiza numărul de W);

– funcționalitate – numărul de coșuri pentru a facilita aranjarea mărfurilor;

– securitate – capacul are încuietoare;

– comoditate – roți, dintre care unele cu frâne;

– ecologică – utilizarea unui agent frigorific eco-friendly;

– accesorii – de exemplu, o racletă de dezghețare inclusă.

Nu știi care model de ladă congelatoare profesională va fi cea mai bună pentru afacerea ta? Ești interesat de prețul unui congelator de acest gen cu temperatură joasă? 

Un consilier te va ajuta cu siguranță să alegi cele mai bune aparate frigorifice din această gamă.

Contactează chiar acum unul pe tcromania.com!

Articole asemanatoare