Pergole bioclimatice pentru confortul tau maxim

de Casa&Gradina

Sistemul de constructie al pergolei bioclimatice este complet automat, realizat din profile de aluminiu. Lamele de acoperis pot fi rotite continuu pana la 135 de grade. Simpla reglare a unghiului lamelei permite controlul deplin asupra incidentei luminii solare, ventilatiei naturale si circulatiei libere a aerului. Structura solida 100% din aluminiu, este rezistenta la temperaturi extreme si conditii meteorologice. Poti alege pergole bioclimatice de pe site-ul https://alcogroup.ro/pergole/pergole-bioclimatice/.

Nascute in Roma antica, pergolele sustineau si intareau vita de vie pentru a usura recoltarea. Acum decoreaza si organizeaza spatiul, facandu-l confortabil.
Pergolele bioclimatice pot sta singure, precum foisoarele, sau atasate caselor, pot ascunde terase deschise la umbra si pot proteja ferestrele care dau spre sud de soare. Pergolele bioclimatice automatizate pot fi instalate in gradina, terasa, pe acoperis, de sine statatoare sau atasate de perete. Ele pot fi adaugate la cladiri rezidentiale, hoteluri, restaurante, aproape in orice zona deschisa. Cu ajutorul lor, poti decora casa si gradina. Pergolele bioclimatice dozeaza razele soarelui. Acoperisul pergolei este format din lamele care sunt reglabile electric si se deschid in orice unghi de pana la 135 de grade. Pentru a proteja spatiul de ploaie, vant si vreme rea trebuie doar sa inchizi lamelele.

Pergole bioclimatice – Avantaje

In plus, pot fi integrate panouri glisante din sticla, ecrane verticale pentru a crea umbra, se poate adauga posibilitatea de iluminare si incalzire a spatiului pergolelor, totul pentru un confort maxim. Sunt din aluminiu, ceea ce inseamna ca sunt usoare, puternice si durabile si nu sufera de coroziune din cauza vremii nefavorabile. Pergolele bioclimatice au multe optiuni suplimentare: iluminat, geamuri, perdele de fatada, muzica, sisteme de climatizare etc. si exista diferite configuratii. 

Pergola poate fi atat cu stalpi, cat si fara. Poate sta de sine statatoare sau adiacent cladirii. Acest lucru ajuta la luarea in considerare a tuturor caracteristicilor proiectului si la potrivirea organica a pergolei. Absolut toate pergolele bioclimatice au lamele reglabile in mod implicit. Se pot amplasa benzi LED sau spoturi pe sipci si cadru. Se poate alege una dintre optiuni sau ambele deodata. Acest tip de iluminare nu numai ca face ca ochii sa se relaxeze in timpul relaxarii sau cinei, dar arata si elegant.

Automatizare si optiuni suplimentare

Mod de umbrire programabil pentru lamele. Nu trebuie sa-ti faci griji pentru vremea rea. Un senzor special detecteaza ploaia sau zapada, iar lamelele se inchid automat. Poti asculta muzica prin Bluetooth. Difuzoarele Bluetooth sunt afisate pe suporturi sau pe perimetrul acoperisului. Cand este frig, panourile de incalzire cu infrarosu montate pe stalpi, ajuta. Pentru a gestiona toate actiunile asociate cu pergola bioclimatica, cum ar fi reglarea lamelelor, a iluminatului, a incalzirii, muzicii si multe altele – ai nevoie doar de o singura telecomanda sau de o aplicatie pe smartphone.

Articole asemanatoare