Cum se aleg corect cerceii pentru copii

de Casa&Gradina

Pe piaţa exista mai multe tipuri de cercei pentru copii din care pot fi aleşi cerceii potriviţi. Se recomanda alegerea materialelor preţioase pentru cercei deoarece acestea nu provoacă iritaţii.

Sfaturi utile pentru a alege cercei pentru copii

Părinţii care vor să cumpere cei mai buni cercei pentru copii lor ar trebui să ţină cont de următoarele aspecte:

–   Cerceii pentru copii trebuie să fie siguri şi uşor de folosit;

–   Cerceii pentru copii ar trebui să fie făcuţi din materiale preţioase;

–   Se vor alege cerceii care nu strâng foarte tare urechea;

–   Sunt recomandaţi cerceii fără elemente detaşabile;

–   Se vor alege cerceii care au încuietori speciale care nu permit desprinderea.

În primul rând, purtarea cerceilor în rândul copiilor crește rapid în întreaga lume. În mod tradițional, în țările din Europa de Sud,de Est, America Centrală și de Sud, de exemplu, urechile fetelor sunt străpunse încă de când sunt copii mici sau chiar bebeluşi. Acest lucru se datorează și faptului că cerceii sunt la mare căutare în general.

În al doilea rând, purtarea mai multor cercei pe ureche – în special în rândul adolescenţilor sau poate chiar a adulţilor – este foarte populară în zilele acestea.

Fetițele cu cercei drăguți, coloraţi, nu sunt neobișnuite . Pentru unii părinți, piercingul urechii și cerceii pentru copii, dar mai ales pentru fete, sunt încă o chestiune firească. După perforare, urechile străpunse au nevoie de o igienă strictă. Trebuie ca părintele să aibă grijă atunci când copilul este îmbăiat, deoarece urechile trebuie ţinute departe de umezeală în prealabil. 

Scăldatul sau înotul este, de asemenea, interzis în primele 2 săptămâni din momentul perforării. Jocul cu dopurile cerceilor trebuie evitat ca urmare a iritării rănii, ceea ce nu este ușor de explicat unui copil mic. În primele 2 săptămâni, urechea trebuie atinsă numai cu atenție și cu mâinile spălate şi curate. De asemenea, o soluţie dezinfectantă trebuie aplicată zilnic pentru a preveni orice şansă de infectare a locului perforat.

Există numeroase avantaje pentru copil, atunci când hotărârea de a purta cercei a fost luată de către părinţi. Copilul va primi admiraţie şi atenţie din mediul înconjurător, iar admirația și atenția sunt bune pentru încrederea în sine. Acesta cu siguranţă va merita acest mic răsfăţ, care de asemenea este necostisitor. Toți copiii (fetele) din grupa / clasa de grădiniță ar avea deja cercei, copilul ar putea deveni un străin fără ei. În plus, cerceii colorați pentru copii arată foarte drăguţ.

Micile prinţese sau părinţii acestora, pot fi seduşi de cerceii sclipitori. În funcție de vârstă, renumiţii cercei pentru copii pot fi achiziţionaţi online. Achiziţionarea acestora, va satisface cu siguranţă dorinţa copilului.

Datorită tehnologiei avansate, străpungerea urechii copilului va fi făcută cu un sistem modern de perforare a urechii. Aceasta are următoarele avantaje:

–   Înțepătura nu este la fel de dureroasă;

–   Dopurile sunt foarte subțiri și, prin urmare, nu se pot răni în momentul înţepării;

–   Procedură este mai igienică, deoarece urechea nu intră niciodată în contact direct cu instrumentul de perforare a urechii;

–   Știfturile pentru urechi sunt mult mai frumoase și există mai multe opțiuni.

Articole asemanatoare