Cutiile poştale de la Euromag oferă calitate superioară la preţ mic

de Casa&Gradina

A avea cutie poştală este un adevărat beneficiu. Deşi există foarte multe forme de comunicare digitală, totuşi forma clasică de a primi scrisori, înştiinţări sau alte materiale, este una foarte utilă şi personală. Se pot trimite în format fizic invitaţii de nuntă sau botez, documente importante, colaborări sau alte informări. 

Poţi cumpăra cutii postale pentru clădiri de birouri sau pentru blocuri de la Euromag. Aici o să descoperi o multitudine de beneficii pornind de la calitatea superioară a produselor şi până la personalizare sau consultanţă gratuită. Iată câteva dintre cele mai importante avantaje ale cutiilor poştale de la Euromag:

1. Modul în care sunt alcătuite cutiile poştale de la Euromag, este unul care ţine cont de calitate din toate punctele de vedere

Calitatea este întotdeauna pe primul loc la Euromag. Materialele folosite sunt atent selecţionate pentru a oferi un aspect plăcut şi pentru o bună rezistenţă a produselor. Poţi cumpăra cutii poştale individuale, module pentru blocuri sau clădiri, precum şi avizier sau cutii pentru materiale publicitare. Poţi primi consultanţă gratuită pentru orice fel de proiect şi poţi alege să faci un design special, la comandă. Vei primi ajutorul specialiştilor de la Euromag pentru orice gen de întrebare sau dorinţă.

2. Tăierea cu laser oferă o foarte bună precizie pentru forma finală a cutiilor

Pentru o foarte bună precizie, la Euromag se optează pentru tăierea cu laser a cutiilor poştale, în cadrul procesului de fabricaţie. Astfel se obţin cutii cu îmbinări de calitate superioară şi cu un aspect foarte frumos.

3. Poţi alege cutii poştale individuale sau modulare, speciale pentru clădiri de birouri sau pentru blocuri

Există posibilitatea să alegi să cumperi cutii individuale poştale sau să amenajezi un parter de bloc. Pentru situaţia unei clădiri, este important să cumperi module de mai multe cutii. Astfel, vei putea suprapune aceste module şi o să poţi face un proiect complet. Vei putea cumpăra şi produse realizate pe comandă, în funcţie de spaţiul respectiv şi de nevoile tale specifice. Vei putea comanda module de 4, 5, 6, 7, 8, 9 cutii, cu dimensiuni diferite, conform situaţiei. Poţi alege şi variantele mai mari sau le poţi comanda pe cele economice. Ai opţiunea de a cumpăra şi avizier sau cutii pentru materiale promoţionale.

4. Poţi să alegi culoarea pe care o doreşti și ea va fi realizată.

La Euromag poţi alege ce culoare doreşti pentru cutiile tale poştale. Vopsirea se face în câmp electrostatic pentru o foarte bună rezistenţă în timp. Stratul este unul care se prinde foarte bine de materialul de bază, având o grosime mai mică. Astfel, are o putere de a rămâne neschimbat în timp.

Articole asemanatoare