Ce echipament trebuie să ai în curte pe timpul iernii? Top 4 achiziții necesare

de Casa&Gradina

Iarna aceasta ne-a luat pe mulți dintre noi pe nepregătite. Cu siguranță, majoritatea dintre noi am crezut că nu vom avea parte de zăpadă, dar iată că am fost surprinși. Dacă stai la casă și vrei să fii pregătit de acum încolo pentru sezonul rece și pentru zăpadă, vezi aici ce trebuie să ai în curte. Citește în continuare acest articol și află ce achiziții să faci!

Iată ce să îți pui pe lista de cumpărturi

  1. Freză de zăpadă

Un astfel de echipament poate fi extrem de potrivit mai ales dacă locuiești într-o zonă în care este multă zăpadă. De asemenea, poate fi folositor și pentru curțile mari, care s-ar curăța greu doar cu o lopată. Cu o freză de zăpadă poți economisi destul de mult timp și efort, însă acestea se regăsesc la prețuri destul de piperate. Totuși, dacă vrei să te scapi de o treabă în plus și de multă muncă, aceasta poate fi o opțiune perfectă pentru tine. 

  1. Lopată de zăpadă

Această unealtă este esențială pentru curățarea zăpezii din curte, drumuri și trotuare. O lopată de zăpadă poate fi o opțiune mult mai ieftină față de o freză. De asemenea, se poate manevra mai ușor, dar și utiliza în diferite spații din curte. Este important de menționat că există o varietate de modele disponibile, inclusiv lopeți cu mâner lung pentru ușurință în utilizare și cu margini ascuțite pentru eficiență în curățare. Poți opta pentru una care să fie realizată din aluminiu, fiind un material mai puternic și rezistent, cu care îți vei putea face treaba așa cum îți dorești. Dacă vrei să nu îți mai bați capul căutând prin magazine sau pe diferite site-uri, intră pe promokasa.ro. Aici vei găsi exact ceea ce ai nevoie, la prețuri accesibile oricărui buget!

  1. Prelate

O prelată este o necesitate pentru orice proprietar de casă, mai ales pe timpul iernii. Aceasta poate fi folosită pentru a îți proteja curtea de daunele provocate de apa provocată de dezghețarea zăpezii. De asemenea, este folositoare și pentru a îți păstra în siguranță echipamentul de curte, precum: mașina de tuns iarba, drujba etc. O prelată poate fi soluția ideală pentru a preveni alunecarea pe zonele umede sau acoperite cu gheață din curte. Aceasta se poate amplasa acolo unde consideri că este cazul și îți vei putea lua de o grijă.

  1. Soluție de dezghețare

Un ultim produs care trebuie să se afle pe lista ta este soluția de dezghețare. Ea poate fi folosită pentru a ușura îndepărtarea zăpezii și a gheții de pe diferite suprafețe, precum: drumuri, trotuare, etc. Soluția poate fi mai ușor de utilizat, deoarece nu necesită efort fizic intens sau timp suplimentar pentru a îndepărta zăpada sau gheața. 

Așadar, dacă vrei ca în ultima perioadă din acest sezon rece să fii pregătit, ține cont de cele de mai sus. Este important să achiziționezi ce consideri că se potrivește pentru casa ta și pentru spațiul pe care îl ai.

Sursă foto : Unsplash.com

Articole asemanatoare