Amenajarea locuintei

de Casa&Gradina

Construirea unei locuinte noi sau amenajarea celei vechi, reprezinta o provocare. O provocare prin care sa gasesti armonie intre spatiul necesar si design. Cu siguranta ca, nu orice stil poate fi pe masura oricarei locuinte, dar orice locuinta poate primi anumite influente, ca tot ziceam de armonia, pe care va trebui sa o realizez, la o amenajare interioara, facuta ca la carte. cum o poti, crea, este o provocare!
Un stil al designului interior, in care sa incluzi balustrade din sticla, dar care sa impresioneaza prin simplitate si sa creeze o atmosfera linistitoare, asta imi doresc si eu. Sunt ferm convins, ca si a mea casa, va fi la fel de primitoare si placuta estetic, intr-un timp relativ scurt si, asta deoarece pentru amenajarea casei, as apela la profesionistii de la ABC Ludens.
Am convingerea ca imi pot aduce in casa, primavara de afara, iar eu ma voi simti minunat indiferent de anotimp.

Asa, cum observati din fotografia atasata, o casa cu mansarda, in care piesa de rezistenta sa fie balustrada din sticla, in interior, desigur, este un vis. Si asta, balustrada din sticla, va impresiona, pe cei care vor calca pragul locuintei respective.

Ar mai fi ceva, ce mi-as dori, armonie de tonuri si nuante care sa ma poata calma, atunci cand vin acasa, dupa o zi grea si sa-mi dea energie pentru tot restul zilei, dar asta este realizabila cu profesionistii in amenajari interioare.

De ce as alege ABC LUDENS?

-pentru ca produsele lor sun de calitate, iar desingul este unul modern;

-pentru ca relatia cu clientii este foarte importanta;

-proiectele pe care cei de la ABC Ludenus, le realizeaza sunt unicat;

Sunt sigur ca majoritatea visam la o casa minunata, unii reusesc, altii nu, dar important este ca avem proiecte, avem la ce sa visam.

Articole asemanatoare