VISA – metodă tradițională de plată în cazinourile online din România?

de Casa&Gradina

Opțiunile de plată sunt foarte importante în cazul unui cazinou online. Cu cât există mai multe disponibile, cu atât crește încrederea față de o anumită platformă. Totuși, în ciuda numărului ridicat de metode de plată disponibile, românii par să aleagă tot VISA.

Evident, acest lucru se datorează faptului ca mai toate cazinourile din țară acceptă acest tip de plată. Astfel, selecția de cazinouri VISA România este practic infinită pentru pasionații jocurilor de noroc.

Prin urmare, până și celebra metodă de plată Paysafe pierde puțin teren în fața celei mai comune opțiuni – VISA. Iată câteva motive pentru acest lucru este o actualitate.

Câte metode de plată prezintă cazinourile din România?

În general, marea majoritate a cazinourilor din România prezintă șapte metode de plată. Acestea sunt Revolut, Apple Pay, Neteller, Mastercard, MuchBetter, Paysafecard și VISA. Diferența dintre primele și ultima metodă de plată constă în faptul că oricine are un card VISA în buzunar.

Nu toți jucătorii au acces la Apple Pay sau nu vor să interacționeze cu Paysafecard și Neteller. Apoi, MuchBetter și Revolut sunt relativ cunoscute – ultima mai mult decât prima. VISA este, simplu spus, o metodă de plată națională și internațională.

De altfel, primești un card VISA la realizarea unui cont bancar, de regulă. Apoi, majoritatea cardurilor preplătite oferite în anumite campanii sunt tot VISA. Astfel, aceasta devine o metodă de plată simplă și eficientă. Acesta este și motivul pentru care există atât de multe cazinouri VISA România la dispoziția jucătorilor.

Care sunt beneficiile utilizării VISA?

Ai parte de foarte multe beneficii atunci când utilizezi VISA. Unul dintre acestea este reprezentat de Zero Liability Policy implementat de VISA. Mai exact, nu ești tras la răspundere/responsabil pentru tranzacțiile neautorizate realizate cu cardul tău VISA.

Alte beneficii majore sunt:

  • Securitate la superlativ. VISA folosește tehnologii de criptare a datelor, autentificare în doi factori, precum și VbV. Acesta din urmă este o modalitate suplimentară de verificare a unei tranzacții online. În cazul unei tranzacții online realizate cu un card VISA, utilizatorul trebuie să se autentifice. Acest lucru este realizat prin intermediul unui OTP (one-time password).
  • Tranzacții incredibil de rapide. Chiar până acum câțiva ani, majoritatea tranzacțiilor interbancare durau câteva zile pentru a se finaliza. Acest lucru este de domeniul trecutului. Tranzacțiile realizate cu VISA sunt aproape instant. Nu trebuie să aștepți verificarea amănunțită a unei tranzacții pentru a beneficia de fondurile tale.
  • Taxe de tranzacție foarte mici. De regulă, acestea nici nu există! Transferurile bancare însoțite de taxe prezintă totuși sume incredibil de mici. Astfel, nu pierzi mai nimic nici dacă realizeze multiple transferuri către cazinouri VISA România în aceeași zi.
  • Posibilitatea de a crea carduri virtuale. Majoritatea aplicațiilor de plată și gestionare fonduri, precum Revolut, îți permit să creezi carduri virtuale. De regulă, acestea sunt VISA (sau ai această opțiune). Acest lucru înseamnă că nu ești nevoit să plătești cu cardul principal la un cazinou online. Trebuie doar să creezi un card virtual, să-l încarci cu o anumită sumă și să plătești. Chiar dacă datele acelui card sunt furate, ai control complet asupra sa. Îl poți închide oricând, fără probleme.

După cum poți vedea, avantajele VISA sunt nenumărate. De altfel, acest tip de card este acceptat în peste 200 de țări la nivel global. Apoi, nivelurile de securitate implementate de VISA fac această metodă de plată incredibil de sigură.

De ce să alegi VISA?

VISA este marcată de experiență. Acest brand este prezent pe piața globală încă din anul 1958. Mai exact, VISA prezintă peste 50 de ani de experiență pe piața financiară. De altfel, numele VISA a devenit sinonim cu card de credit.

Apoi, VISA nu necesită conturi adiționale de utilizator, precum alte platforme. Tot ce trebuie să faci este să introduci datele tale de plată atunci când sunt cerute de un cazinou online. Siguranța este alături de tine la tot pasul. Astfel, poți face acest lucru fără absolut nicio grijă.

Un alt aspect important este faptul că poți realiza retrageri către VISA la fel de ușor. Este ca și cum ai primi un transfer bancar de la un prieten.

Ce trebuie să știi despre depunerile și retragerile cu VISA?

Un lucru esențial de luat în calcul este taxa de viciu. Aceasta se aplică în procent de 2% la depuneri și 3% la retrageri. Această taxă este aplicată de cele mai multe cazinouri și este separată de taxa de tranzacție. Totodată, nu uita că retragerile sunt cele care pot dura câteva zile. Plățile sunt un lucru, dar transferurile către contul tău bancar un lucru complet diferit.

Totuși, sumele percepute sunt neglijabile și nu reprezintă o parte majoră a sumei principale. Din nou, utilizarea VISA ca și metodă de plată tradițională este un beneficiu major! Acesta este și motivul principal pentru care majoritatea românilor o folosesc.

În ciuda dezvoltării mediului plăților online, VISA rămâne o alegere solidă, în principal din cauza siguranței acesteia!

Articole asemanatoare

LASA UN COMENTARIU

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!