Siguranța familiei tale este cea mai importantă

de Casa&Gradina

Copilașul tău a crescut mare și trebuie să te întorci la muncă? Iei în calcul angajarea unei bone, însă îți este teamă de modul în care aceasta s-ar putea comporta? Vrei să urmărești în permanență ce se întâmplă acasă fără ca bona să știe? Îți recomandăm instalarea unor camere spion în locuință cu ajutorul căror vei putea monitoriza fiecare mișcare. În felul acesta, vei avea certitudinea că totul este în regula cât timp lipsești tu de acasă, iar cel mic are parte de cea mai bună îngrijire.

Modele camere

Tehnologia a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar gadgeturile sunt din ce în ce mai performante. Camerele de supraveghere de tip spion pot fi incorporate în cele mai neobișnuite obiecte astfel încât să nu atragă absolut deloc atenția celor din jur.

Poți opta pentru o cameră integrată într-un ceas de noapte, spre exemplu sau într-un odorizant. Nimeni nu și-ar putea imagina nici măcar pentru o secundă că acolo ar putea exista un dispozitiv spion. Poți accesa camera simplu și rapid, chiar dacă te afli la distanță, doar cu ajutorul telefonului mobil. Conexiunea se realizează printr-un router wireless așa că este obligatoriu să ai un astfel de sistem instalat în locuință.

Ai la dispoziție și opțiunea de a înregistra activitatea desfășurată în locuință fie pentru a avea dovezi solide, fie pentru a fi sigură că nu pierzi nimic din ce se întâmplă. În plus, camera este dotată cu un Slot Card MicroSd 2 de 32 sau 64GB ceea ce înseamnă că poate stoca o cantitate suficient de mare de informații.

Camerele spion se pot instala chiar și în senzorul de fum având în vedere faptul că au o dimensiune foarte mica. Cu toate acestea, calitatea imaginii prezentate este impecabilă, camerele înregistrează video HD și oferă chiar și o acoperire audio suficient de mare pentru ca tu să rămâi conectată la tot ce se întâmplă în casă.

Informații utile

Aceste dispozitive sunt foarte ușor de utilizat și de montat, vin alături de un manual de instrucțiuni care oferă informații punctuale astfel încât totul să se realizeze fără nicio dificultate. Au chiar și o garanție de 5 ani ceea ce înseamnă că pot fi înlocuite sau reparate, în cazul în care apar anumite defecțiuni tehnice.

Trebuie menționat faptul că aceste camere de tip spion sunt cât se poate de legale, însă trebuie utilizate doar conform legii. Este ilegală montarea camerelor în locurile private așa cum sunt băile, spre exemplu, însă pot fi amplasate fără nicio problemă în oricare alt spațiu al locuinței tale, fără să fie necesară anunțarea persoanelor despre acestea.

Cu alte cuvinte, bona nu trebuie înștiințată în prealabil despre camerele existente în locuință, scopul acestora fiind tocmai acela de a monitoriza atent comportamentul acesteia în raport cu cel mic. O persoană străină poate avea o atitudine violentă, poate avea un limbaj vulgar sau poate să nu acorde atenția necesară copilului, camerele fiind singura posibilitate prin care părinții se pot asigura că totul este în regulă cu micuțul pui de om.

Articole asemanatoare