Iubești Egiptul? Te simți mai aproape de el cu următoarele 5 sloturi

de Casa&Gradina

Civilizația antică a Egiptului a fost întotdeauna o sursă de fascinație pentru oamenii din întreaga lume. De la piramidele sale falnice până la bogata sa mitologie, Egiptul a lăsat un impact de durată asupra istoriei omenirii. Dacă ești unul dintre acei oameni cărora frumusețea și mistica Egiptului le sunt irezistibile, atunci vei fi fericit să afli că există multe sloturi online gratis care te pot duce într-o călătorie în acest tărâm magnific.

Aceste sloturi cu tematică egipteană oferă o experiență unică de joc cu grafica lor uimitoare, efectele sonore captivante și funcțiile bonus interesante. Jucătorii pot învârti rolele pentru a descoperi comori ascunse, a rezolva mistere și a explora misterele acestei civilizații fascinante.

În acest articol, am compilat o listă cu primele 5 sloturi cu tematică egipteană pe care pur și simplu nu îți poți permite să le ratezi. Aceste 5 sloturi au o legătură profundă cu istoria și mitologia Egiptului, oferind o călătorie fascinantă prin veacuri. Vei avea șansa de a observa lumea faraonilor, piramidelor și hieroglifelor și de a obține o înțelegere mai profundă a acestei civilizații antice. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre aceste jocuri interesante.

Book of Dead

Book of Dead, dezvoltat de Play’n GO, este un joc de slot cu tematică egipteană extrem de popular, care oferă jucătorilor o aventură palpitantă în piramidele Egiptului. Jocul îl prezintă pe Rich Wilde, un vânător de comori neînfricat, ca personaj principal, iar jucătorii trebuie să-l ajute să găsească Cartea Morților pentru a debloca recompense mari. Unul dintre punctele importante ale acestui joc este variația sa mare, ceea ce îl face perfect pentru jucătorii cu risc ridicat, care iubesc emoția. În plus, runda bonus de rotiri gratuite a jocului este declanșată atunci când jucătorii obțin trei sau mai multe simboluri scatter și le oferă jucătorilor șansa de a câștiga până la 10 rotiri gratuite. În timpul acestei funcții, este ales un simbol de extindere special, care poate duce la plăți masive. Jucătorii își pot juca și câștigurile ghicind culoarea sau culoarea unei cărți, care le poate dubla sau, respectiv, tripla câștigurile.

Book of Ra

În Bok of Ra, a celor de la Novomatic, jucătorii sunt duși într-o călătorie interesantă prin mitologia egipteană antică. Punctul focal al jocului este Cartea lui Ra, despre care se crede că ar conține secretele faraonilor și ale zeilor antici. În timp ce rotesc rolele, jucătorii vor întâlni diverse simboluri, inclusiv scarabei, hieroglife și diverse zeități egiptene. Decorul jocului este între zidurile unui templu egiptean, oferind un fundal fascinant. Când Cartea lui Ra apare pe role, declanșează runda bonus de rotiri gratuite a jocului. În această rundă de bonus, este ales un simbol unic de multiplicare, oferind posibilitatea unor plăți semnificative. În plus, jocul oferă o funcție de pariuri în care jucătorii își pot dubla câștigurile ghicind culoarea unei cărți. De asemenea, jucătorii pot câștiga până la 5.000 de ori miza lor prin nimerirea a cinci simboluri de explorator pe o linie de plată.

Beauty of Cleopatra

Pentru jucătorii care preferă un joc de slot cu o grafică excepțională și cu accent pe emblematica Cleopatra, Beauty of Cleopatra, jocul celor de la Pragmatic Play este o alegere de top. Acest joc o prezintă pe Regina Nilului și are loc în palatul ei luxos. Unul dintre punctele importante ale acestui joc este caracteristica bonus progresivă, care constă în patru niveluri, fiecare cu propriul său premiu jackpot progresiv. Jucătorii pot declanșa această funcție prin prinderea a trei sau mai multe simboluri bonus. În plus, jocul oferă o varietate de caracteristici bonus, inclusiv rotiri gratuite și un joc pick me. În timpul rundei bonus de rotiri gratuite, jucătorii pot câștiga până la 15 rotiri gratuite și este ales un simbol special de extindere. Jocul pick me permite jucătorilor să aleagă dintre trei comori diferite, fiecare cu propriul premiu în bani.

Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe, o continuare a clasicului Book of Ra de la Novomatic, oferă jucătorilor o versiune actualizată, cu grafică și efecte sonore îmbunătățite. Acest joc are același design clasic, dar cu câteva caracteristici suplimentare, inclusiv o funcție de pariuri. Aceasta permite jucătorilor să-și dubleze câștigurile ghicind corect culoarea unei cărți. Runda bonus de rotiri gratuite a jocului este declanșată atunci când jucătorii obțin trei sau mai multe simboluri Book of Ra și oferă jucătorilor până la 10 rotiri gratuite. În timpul acesteia, este ales un simbol special de extindere. În plus, jocul oferă o plată maximă de 50.000 de ori miza pentru nimerirea a cinci simboluri de explorator pe o linie de plată.

Rise of Ra

Rise of Ra este un joc de slot care este impregnat cu istoria bogată a Egiptului antic și conține simboluri și imagini care sunt sinonime cu epoca. Jucătorii se pot aștepta să întâlnească diverse artefacte și zeități egiptene pe role, cum ar fi Ochiul lui Ra și Ankh, ceea ce poate duce la plăți mari. O caracteristică unică a Rise of Ra este caracteristica de pariuri, care permite jucătorilor să-și dubleze câștigurile ghicind corect culoarea unei cărți. În plus, caracteristica bonusului de rotiri gratuite a jocului este declanșată de prinderea a trei sau mai multe simboluri scatter și oferă jucătorilor până la 15 rotiri gratuite cu un multiplicator de 3x. Aceasta înseamnă că orice câștig în timpul funcției bonus sunt triplate, ceea ce o face o parte incredibil de interesantă a jocului. Grafica și efectele sonore sunt, de asemenea, de top, ducând jucătorii în profunzimea Egiptului antic și făcându-i să se simtă ca și cum s-ar afla chiar în mijlocul unei vânători de comori. În general, Rise of Ra este un joc obligatoriu pentru oricine iubește Egiptul și dorește să experimenteze fiorul de a descoperi bogățiile străvechi.

Concluzie

Dacă iubești Egiptul și vrei să te simți mai aproape de bogata sa cultură și istorie, există aceste cinci jocuri de slot pe care cu siguranță ar trebui să le adaugi la lista ta. Mult succes !

Articole asemanatoare