Informaţii importante pe care trebuie să le cunoşti referitoare la viza pentru autorizaţia de mediu

de Casa&Gradina

Există foarte multe informaţii legate de protejarea mediului înconjurător. Este important ca firmele să obţină viza anuala autorizatii de mediu dacă se încadrează în domeniile vizate. 

Envirocons îţi oferă multiple soluţii şi detalii legate de acest domeniu. Iată câteva aspecte care te vor ajuta dacă doreşti să fii în legalitate şi să ai viza de autorizaţie de mediu la momentul corect, impus de lege:

  1. Există o taxă de depunere a cererii pentru obţinerea autorizaţiei

Atunci când vrei să obţii cererea pentru obţinerea autorizaţiei de mediu, ai nevoie de un întreg dosar, care o să fie analizat în detaliu. El se va depune în format fizic, dar şi în cel digital. O să completezi o fişă iniţială de prezentare şi alte date semnificative. Aici o să treci domeniul de activitate şi toate informaţiile cerute, legate de activitatea ta, de modul în care protejezi mediul şi locuinţele din apropierea desfăşurării activităţii tale. 

De asemenea o să precizezi gestiunea deşeurilor, a ambalajelor sau substanţelor, etc.  Există şi o taxă necesară. Astfel, trebuie să faci dovada faptului că ai achitat 100 de lei în cazul în care doreşti autorizaţie de mediu. Pentru autorizaţiile integrate de mediu, trebuie să depui suma de 300 de lei. 

2. Dacă există anumite modificări faţă de cele stabilite iniţial, poţi face anumite remedieri în termen de 60 de zile

Tu vei depune cererea şi dosarul complet, iar apoi el este analizat complet. O să primeşti şi o vizită stabilită în termenul legal din partea unei persoane competente din domeniu. O să vină fizic la terenul care este alocat desfăşurării activităţii tale. Apoi, se poate obţine autorizaţia, dacă totul este conform celor scrise şi dacă îndeplineşti criteriile cerute de lege. Dacă apar modificări faţă de condiţiile sau activităţile stabilite iniţial, ai termen de 60 de zile pentru revizuire. Dacă depăşeşti acest termen, vei fi în ipostaza în care ţi se va suspenda autorizaţia de mediu.  

3. Envirocons te ajută să obţii autorizaţii de mediu şi îţi oferă consultanţă în acest domeniu

Firma Envirocons te ajută să obţii orice gen de informaţii legate de autorizaţiile de mediu. O să descoperi o multitudine de servicii la standard înalt de calitate, din care îl poţi alege pe cel important pentru tine. Poţi afla detalii legate de declaratii fondul de mediu şi despre cine trebuie să depună aceste declaraţii. 

4. Valabilitatea vizei pentru autorizarea de mediu

Viza pentru autorizaţia de mediu durează un an de zile. Trebuie să o faci din nou la termenul stabilit. 

Articole asemanatoare