Construcții industriale – Avantaje și beneficii

de Casa&Gradina

Construcțiile industriale pot fi din structură metalică pentru construcția de depozite, hangare, spații comerciale, spații de birouri, ateliere etc. și poți comanda construcții industriale la staifconstruct.ro. Panourile sandwich, sunt de asemenea, utilizate pentru construcția de clădiri industriale. Această schemă de construcții garantează construcția rapidă a clădirilor, atât a complexelor rezidențiale cu mai multe etaje, cât și a celor industriale. Clădirile ridicate conform acestei structuri au o conductivitate termică redusă, sunt rezistente la umiditate și au o durată lungă de viață, chiar și sub influența diferiților factori de mediu agresivi. Clădirea construită are efect de acumulare datorită izolației cu trei straturi în timpul construcției.

Construcția clădirilor din structuri metalice

Această tehnologie este mai potrivită pentru construirea de ateliere cu un singur etaj. Datorită rezistenței și rigidității crescute a bazei structurii, a cadrului, a elementelor de fixare și a structurii de închidere, construcțiile metalice pot fi atât pe verticală, cât și orizontală, și totul depinde de proiectul clădirii. Pentru ca instalarea coloanelor să aibă loc în mod clar, totul este verificat cu ajutorul unor conductoare speciale detașabile. Barele transversale din clădirile industriale sunt instalate folosind platforme portabile, iar pentru îmbinarea pieselor se utilizează scări laterale speciale.

Este greu să nu observi că astăzi, există o tendință puternică de construcții industriale pentru uz comercial. De obicei, acestea sunt structuri de blocuri din oțel prefabricate care sunt instalate direct pe șantier. Astfel de module permit asamblarea rapidă și economică a multor structuri. Clădirile prefabricate din oțel sunt potrivite pentru construirea de proprietăți rezidențiale în proiecte mari de dezvoltare și complexe industriale.

În ceea ce privește prețul, aceste module sunt mult mai ieftine decât construcțiile din cărămizi sau BCA. De obicei, proiectele de construcții sunt împovărate cu intervale de timp, care la rândul lor depind de capacitatea de a livra personal și materiale de construcție pe șantier, înainte de a începe construcția. Inginerii de proiecte nu au de obicei suficient timp pentru a ridica structuri auxiliare cu cărămidă obișnuită și mortar.

Construcții industriale – Avantaje

Structurile din oțel au mai multe avantaje. În primul rând, se poate observa că instalarea acestor tipuri de structuri din oțel, afectează semnificativ ritmul construcției, deoarece nu necesită timp pentru procesele umede. Aceste module din oțel pot fi instalate chiar și în zone îndepărtate, fără electricitate și fără sudură. Componentele structurilor metalice sunt îmbinate și / sau nituite.

Un alt avantaj, este asamblarea / demontarea ușoară a structurilor metalice pentru construcții industriale, mai ales dacă vrei să schimbi zona. Metalul folosit pentru această construcție este reciclabil și, prin urmare, își păstrează o parte din valoarea de revânzare. Absența lemnului și a betonului, susține ecologia și în același timp, menține calitatea. Un avantaj suplimentar este costul redus al asigurării, deoarece riscul de incendiu este redus semnificativ.

Articole asemanatoare