Chiar si un singur pahar din acest suc unic in Romania iti va da energia de care ai nevoie!

de Casa&Gradina

In momentul in care oamenii se decid sa-si schimbe obiceiurile alimentare, cei mai multi dintre ei se concentreaza aproape in mod exclusiv pe felurile de mancare pe care le prepara si nu dau o mare atentie lichidelor. Aceasta este prima greseala pe care o fac, intrucat ar putea obtine o cantitate impresionanta de vitamine si minerale cu ajutorul unui suc natural. 

Aici este vorba de sucul de aronia si catina, alcatuit din doua fructe cu calitati remarcabile. In primul rand, fructele de aronia contin de 15 ori mai multi antioxidanti decat afinele sau rodiile, iar proprietatile de vindecare ale fructelor de catina au fost studiate cu mare atentie. 

Ce se afla in compozitia sucului de aronia si catina? 

Compozitia sucului este bogata in vitamine, de la vitamina A, la complexul de vitamine B, vitamina E, K, P si F. Mai mult decat atat, sucul contine si celuloza, carotenoide, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acizi grasi, uleiuri complexe si volatile, serotonina, enzime, fitosteroli, aminoacizi, taninuri, pectine si flavonoide. 

Sucul pur ecologic de aronia este in procent de 75%, in timp ce cel de catina este intr-o cantitate mai mica, fiind vorba de un procent de 25%. Combinatia dintre cele doua o sa fie benefica atat persoanelor care se confrunta cu probleme de sanatate legate de organism, cat si cele care au stari de stres si anxietate, care par sa nu se mai linisteasca. 

Inca nu esti convins? Iata unde vei putea afla mai multe informatii!

Cei interesati sa afle mai multe despre acest suc si poate chiar sa comande o cutie pentru a se convinge de beneficiile pe care le poate aduce organismului, vor putea accesa pagina https://aronia-charlottenburg.ro/suc-aronia-si-catina-3l-eco. Sucul poate fi comandat si telefonic, apeland numarul prezentat pe site. 

In cele din urma, cei care vor sa adopte un stil de alimentatie echilibrat nu trebuie se ignore lichidele, pentru ca vor avea un rol esential in drumul lor catre o viata sanatoasa. Sucul natural nu are contraindicatii, asa ca oricine il poate consuma fara probleme. 

Articole asemanatoare