Cel mai bun distribuitor de echipamente HoReCa din România

de Casa&Gradina

Despre firma TC Romania Crown Cool antreprenorii din domeniul HoReCa ce i-au devenit clienți au doar cuvinte de apreciere.

Despre TC Romania Crown Cool pe scurt

Compania amintită este membră a Grupului Internațional Thermotechnika Crown Cool care funcționează deja în șase țări europene: România, dar și în Croația, Ungaria, Serbia, Slovacia și Cehia.

La noi în țară, sediul său este în orașul Miercurea Ciuc, județul Harghita.

Produsele comercializate de companie, indiferent că vorbim de echipamente frigorifice sau orice alte dotări HoReCa, sunt disponibile într-o paletă vastă de dimensiuni, pot fi inclusiv personalizate pentru a răspunde cerințelor fiecărui profesionist în parte. Astfel, ele se integrează perfect în orice tip de spațiu, de la bucătării profesionale, baruri și spații comerciale.

Site-ul companiei – tcromania.com este un magazin online unde vei găsi echipamente gastronomice de înaltă calitate și toate accesoriile pentru afacerea ta HoReCa.

Vei găsi aici la prețuri accesibile echipamente și accesorii de catering pentru bucătari, mașini de spălat vase gastronomice, mobilier inox, mașini de tocat carne, blendere, vitrine frigorifice, lăzi congelatoare, tacâmuri și multe alte produse din această mare categorie.

Un avantaj foarte apreciat de către clienți este și acela că TC Romania Crown Cool are o rețea de service cu acoperire la nivel național.

Seriozitate și încredere, echipamente personalizate, prețuri competitive, sortiment diversificat, rapiditate, suport service de înaltă calitate, transport gratuit și garanție generoasă de 2 ani.

Specialiștii firmei pot instala, verifica și repară cu ușurință echipamente gastronomice  oriunde în România. Atât în perioada de garanție, cât și de post garanție.

Pe toată perioada de activitate, compania a stabilit parteneriate strânse cu producătorii de echipamente pentru HoReCa cu mare notorietate în domeniu, ceea ce a permis să își formeze o bază extinsă de clienți. Numeroase recenzii venite de la profesioniștii din domeniu, în imensa lor majoritate absolut mulțumiți de colaborare, garantează și consolidează reputația excelentă a firmei TC Romania Crown Cool.

Cum se alege un distribuitor de dotări HoReCa în prezent?

Dar la urma urmei, de ce ar trebui să țină cont managerul de achiziții atunci când aleg un distribuitor de echipamente HoReCa bun? 

Pentru a răspunde la această întrebare, ar trebui să fii atent la:

  • istoricul și reputația firmei alese;
  • sănătatea financiară;
  • portofoliul de clienți;
  • logistica;
  • produsele de calitate premium;
  • comunicare eficientă cu beneficiarii;
  • flexibilitate;
  • inovație.

Un important criteriu de selecție a furnizorilor este istoricul companiei. Analizând factori precum timpul de activitate, curriculumul managerilor și directorilor, precum și evoluția companiei, este posibil să ne facem o idee mai bună despre cum s-a dezvoltat. 

În plus, este de folos să identifici perioadele de creștere a capitalului propriu și a investițiilor pe care le faci, cele de stagnare a performanței și acelea de scădere a vânzărilor. Acești indicatori și cauzele lor oferă informații valoroase asupra siguranței, eficienței și nivelului de risc de a achiziționa anumite dotări, la ce preț și de la cine.

Criteriul de sănătate financiară al distribuitorului de echipamente HoReCa e de folos să identifici probleme frecvente de numerar la furnizor, unele atât de grave, încât pot compromite funcționarea acestuia și pot indica potențialilor clienți probleme care implică nu doar conducerea companiei, precum incapacitatea de a onora plățile și angajamentele asumate.

Pe baza acestor informații, este posibil să ai o imagine de ansamblu asupra modului în care furnizorul se comportă cu clienții săi și a modului în care cererea acestora s-ar încadra în acest scenariu.

Un furnizor de încredere și eficient are cu siguranță canale de servicii și o bună comunicare cu clienții săi. Evaluează canalele disponibile, capacitățile de integrare și tehnologia de control utilizate de potențialul furnizor.

Vrei să afli mai multe despre TC Romania Crown Cool? Intră pe site-ul lor de prezentare tcromania.com!

Articole asemanatoare