Vrei să obţii un credit ipotecar la Banca Românească? Iată ce îţi trebuie!

de Casa&Gradina

Creditul ipotecar este printre cele mai căutate din momentul actual. Creditele sunt diversificate şi poţi avea multiple avantaje dacă alegi bancă potrivită ţie. Creditul ipotecar este în strânsă legătură cu veniturile tale şi cu dorinţa ta de a avea o casă pe placul tău. O să poţi beneficia de anumite sume de bani în funcţie de analiza dosarului tău. 

Dacă vrei un credit ipotecar de la Banca Romaneasca şi doreşti să aflii mai multe informaţii despre obţinerea lui, iată câteva aspecte care te vor ajuta să ştii condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti dacă vrei să ai creditul ipotecar la care visezi: 

  1. În primul rând ai nevoie să fii cetăţean român

Pentru a putea obţine un credit ipotecar de la Banca Românească trebuie să îndeplineşti anumite criterii. Unul dintre acestea este legat de cetăţenia ta. Astfel, trebuie să fii cetăţean român, să locuieşti pe teritoriul ţării şi să ai veniturile din România. Este un criteriu important pentru a putea accesa beneficiile băncii pentru obţinerea unui credit de acest gen. 

2. Există o vârstă minimă pentru aprobarea unui asemenea credit

Pentru a avea veniturile dorite prin intermediul unui credit ipotecar, ai nevoie de o vârstă minimă. În cazul Băncii Româneşti, această vârstă este de 22 de ani împliniţi. De asemenea, există şi o vârstă maximă, însă ea se referă la momentul la care se achită integral toată suma împrumutată. Practic, trebuie să ai maxim 70 de ani împliniţi atunci când creditul este încheiat. 

3. Un criteriu important este cel legat de suma minimă care trebuie să fie prezentă în aplicaţie

În cazul Băncii Româneşti, este important să ai un venit de minim 1200 de lei în aplicaţie. Aceasta este o cerinţă mică şi orice persoană o poate îndeplini cu uşurinţă. Poţi solicita imediat o analiză a dosarului tău dacă îndeplineşti aceste criterii şi poţi obţine creditul de care ai nevoie pentru o investiţie pentru viaţa ta. O casă îţi poate aduce confortul pe care îl doreşti şi îţi asigură stabilitate şi siguranţă. 

4. La Banca Românească poţi obţine acordul pentru 2 codebitori

Pentru a putea obţine o sumă mai mare de bani şi pentru a avea stabilitate, poţi accesa varianta codebitorilor. Astfel , se pot alătura ţie rudele de gradul 1 şi partenerul sau partenera de viaţă. Ei te vor susţine şi vei avea parte de creditul ipotecar dorit. Poţi avea până la 2 codebitori pentru dosarul tău. 

Banca Românească îţi va cere actele de identitate ale tale şi ale codebitorilor tăi. De asemenea, dosarul tău de început o să conţină şi acordul ANAF şi documentele de venit, în funcţie de caz.  

Articole asemanatoare