TOP 4 lucruri esențiale care ar trebui să se afle în living room

de Casa&Gradina

Atunci când trebuie să te muți în propria ta casă, lista cu lucruri de făcut poate părea nesfârșită. Trebuie să-ți muți toate lucrurile, să alegi și să cumperi mobilierul, să redai design-ul pe care ți-l dorești și așa mai departe. Însă, secretul este să abordezi totul treptat iar astfel vei vedea cum casa ta va începe să capete contur. Așadar, începe cu camera de zi. Deși ar părea cel mai simplu de amenajat, cu o canapea și o măsuță de cafea, trebuie totuși să acorzi atenție anumitor aspecte pentru a obține aspectul la care visezi.

Iată așadar 4 lucruri esențiale care ar trebui să se afle în living room

  1. Mobilă

Atunci când vine vorba de mobilă, ne referim la 5 piese care împreună vor crea un design complet care va fi atât plăcut din punct de vedere vizual cât și util. Prima pe care ar trebui să o alegi este canapeaua. Fiind cea mai mare piesă de mobilier din cameră, canapeaua este esențială pentru a da tonul potrivit spațiului tău. Alege apoi măsuța de cafea. Pe aceasta vei pune cafeaua dimineața, mâncarea după-amiaza și obiectele personale folosite pe tot parcursul zilei. 

Un alt element esențial – dulapul/dulapurile pe care vei așeza televizorul, diverse obiecte sau anumite elemente de decor. Poți opta pentru o piesă singulară sau pentru multe corpuri similare suspendate pe perete. Mai departe te poți îndrepta către mesele laterale care sunt ideale pentru a ține lămpile de masă sau chiar telecomanda. Nu în ultimul rând ar trebui să ai cel puțin un scaun de accent în camera de zi pentru a echilibra spațiul și pentru a oferi locuri suplimentare. Scaunele decorative, atunci când sunt așezate lângă canapea, ajută la crearea unui colț confortabil pentru a discuta cu oaspeții.

  1. Televizor

Dacă ești fan filme, în special la sfârșitul unor zile încărcate, atunci îți vei dori ca în fața canapelei să se afle un tv cu ecran mare, pregătit să redea filmele preferate. Dacă nu ai achiziționat încă unul, poți opta pentru un TV Samsung de pe Altex.ro. Aici vei găsi o varietate de modele care să fie în concordanță cu dimensiunea peretelui sau a dulapului pe care va fi așezat. 

  1. Perne

Pernele sunt o modalitate excelentă de a oferi mai mult stil spațiului tău. Poți opta pentru perne în diverse culori, în cazul în care ai optat pentru culori neutre în ceea ce privește canapeaua sau pereții. De asemenea, pernele ajută la sprijinirea spatelui și oferă confortul pe care ți-l dorești la finalul unei zi. 

  1. Elemente de decor

Adaugă în camera ta de zi obiecte care redau o parte din personalitatea ta. Ai o varietate de opțiuni din care poți alege. Plante, corpuri cu iluminare ambientală, tablouri toate pot fi folosite în așa fel încât să-ți personalizezi spațiul și să-i oferi un decor inedit. 

În concluzie, când vine vorba de amenajarea sufrageriei tale, sunt anumite lucruri esențiale care nu ar trebui să lipsească, în cazul în care îi dorești ca totul să fie foarte bine pus la punct. Dacă vrei confort, utilitate și design plăcut atunci alege piesele de mobilier potrivite, un televizor, perne și câteva elemente de decor. 

Sursa foto: unsplah.com

Articole asemanatoare