Teme si planuri pentru decorarea unei bai

de Casa&Gradina

Instalarea unei truse sanitare in baie poate modifica felul in care baia va arata. O trusa sanitara pentru baie poate fi folosita pentru depozitarea medicamentelor insa si pentru alte articole sanitare. Poti opta pentru o trusa care sa fie conventionala sau ultramoderna.

Stilul baii sau al casei trebuie sa fie cel care dicteaza stilul trusei sanitare. Exista numeroase stiluri care variaza de la casa la casa. Multe bai sunt intr-un stil Western in timp ce altele sunt intr-un stil Straitlaced.
Corpurile de iluminat – sunt elemente cruciale intr-o baie deoarece ofera luminozitate astfel incat sa te poti barbieri sau sa te poti machia. Corpurile de iluminat pentru bai vin in diverse forme si in diverse pozitii de instalare, astfel ca pot fi instalate pe tavan sau pe pereti in functie de dorinta ta.

Spatiul din baie nu trebuie sa fie considerat o limita atunci cand de gandesti la o redecorare. Indiferent cat de mica este baia ta, tot vei putea sa gasesti idei de redecorare care sa scoata in evidenta ceea ce trebuie. Atunci cand redecorezi o baie, da-ti frau liber imaginatiei si indrazneste.

Instalarea truselor sanitare pentru baie poate fi realizata in diverse feluri. Poti sa instalezi trusa pe peretele baii. Daca planuiesti sa te muti poti monta trusa pe perete pentru a o putea detasa usor atunci cand te vei muta.
Fixarea unei chiuvete in baie poate modifica decorul acesteia. S-ar putea sa doresti inlocuirea chiuvetei actuale cu una noua pentru a crea o alta atmosfera.

Redecorarea baii poate sa fie facuta din diverse motive. Poti redecora doar pentru a scapa de atmosfera banala de care te-ai saturat. O persoana poate sa redecoreze si pentru a-si reflecta personalitatea mai bine in acea baie.
Atunci cand cumperi articole decorative pentru baie, tine minte ca nu tot ceea ce e scump e si neaparat mai bun. Uneori articolele ieftine pot fi mai bune in materie de calitate. Costul articolelor este un element esential atunci cand planuiesti sa faci o redecorare.

Articole asemanatoare