Produse high-end in exclusivitate la Quickmobile

de Casa&Gradina

Pe masura ce tehnologia a evoluat in ultimele decenii, au aparut din ce in ce mai multi producatori si din ce in ce mai multe dispozitive si gadgeturi pe care oamenii sa le poata folosi in diverse scopuri, de la munca sau activitati casnice pana la divertisment si activitati recreative.

In momentul de fata exista pe piata extrem de multe astfel de dispozitive insa, fara indoiala, cele mai utilizate sunt smartphone-urile care incetul cu incetul au preluat functiile multor altor dispozitive, chiar si a unui intreg calculator am putea spune. Cu toate acestea, exista multe sarcini pentru care inca avem nevoie de un sistem puternic si mai performant.

In acest an avem in exclusivitate in magazinul Quickmobile doua noi modele revolutionare de laptopuri si anume Apple MacBook Pro 14 si Apple MacBook Pro  16

Aceste doua dispozitive, destinate utilizatorilor experimentati si astfel, sarcinilor profesionale, le pun la dispozitie posesorilor configuratii hardware de ultima generatie alaturi de tehnologii avansate care sa faca orice sarcina mai eficienta si mai usoara. Fie ca le utilizam acasa sau la birou, ca le avem conectate la o sursa de alimentare sau nu, performantele lor sunt la fel de bune. Ambele modele au o autonomie a bateriei foarte mare, de pana la 12 ore. Desigur, aceasta variaza in functie de cat de multe resurse va consuma o aplicatie sau de cat de multe rulam in acelasi timp. 

Si pentru mine personal, calatorind destul de des dintr-o locatie in alta, imi este mai util un laptop, oferindu-mi posibilitatea de a lucra sau a face alte sarcini chiar si in timp ce ma deplasez. Este totodata si mai usor de transportat. Are atat o greutate cat si dimensiuni mult mai mici si este foarte compact. 

Datorita sistemelor audio performante precum si a camerelor video cu o rezolutie buna, nu mai este nevoie sa folosim accesorii auxiliare daca este nevoie sa initiem un apel vocal sau video pe internet cu altcineva. Sunt astfel perfecte si pentru a realiza sarcini de streaming.

Daca totusi preferati sa utilizati casti in locul sistemelor audio ale unui laptop, in magazinul Quickmobile aveti la dispozitie si noua generatie Apple AirPods 3, mai performante si mai eficiente. Designul lor este special creat atat pentru a oferi o stabilitate cat mai buna atunci cand le purtam, indiferent de ce sarcini am dezvolta cat si pentru a oferi performante cat mai bune in ceea ce priveste calitatea sunetului si durata de functionare. Totodata, sunt proiectate desigur si pentru a arata cat mai bine. 

Este foarte usor sa achizitionam produse din magazinul Quickmobile in special daca alegem sa ne inscriem in programul lor de Afiliere. Orice client poate deveni afiliat al magazinului iar prin codul lor personal de afiliat generat beneficiaza de extra discount la produsele de pe site, precum si de sansa de a promova diverse produse si de a atrage astfel mai multi clienti, acumuland pentru fiecare comanda un castig in contul lor. Astfel, fiecare afiliat poate obtine numeroase oferte speciale la produse precum si multe alte avantaje.

Articole asemanatoare