Proaspat casatoriti? Sfaturi pentru a gasi casa visurilor

de Casa&Gradina

Proaspat casatoritii aduc cu ei bucuria si entuziasmul unei noi calatorii impreuna, plina de promisiuni si sperante. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care un cuplu isi doreste sa le realizeze dupa casatorie este sa isi gaseasca casa visurilor lor. Este un proces care poate fi plin de provocari, dar si de bucurii.

In acest articol vom discuta despre cum sa gasiti casa potrivita pentru voi, sfaturi utile si informatii importante pe care trebuie sa le stiti.

Daca sunteti proaspeti casatoriti si ati cunoscut pe cineva special printr-o intalnire pe site-ul https://matrimoniale365.ro, este important sa luati in considerare nevoile si preferintele ambilor parteneri. Daca unul dintre voi prefera un apartament mic, dar modern si central, in timp ce celalalt doreste o casa spatioasa cu un grad mare de intimitate, trebuie sa gasiti o solutie care sa se potriveasca ambelor preferinte.

Una dintre principalele preocupari ale cuplurilor de astazi care urmeaza sa se casatoreasca este gasirea locului perfect pentru a-si crea o viata de familie. Nu vorbim doar despre o proprietate ca atare, ci si despre elementele de baza care sunt necesare in locuinta pentru a incepe o convietuire sanatoasa si prospera.

Inainte de a cumpara o proprietate, este important sa analizati bugetul de care dispuneti. Uneori, este mai bine sa inchiriezi pentru o perioada si sa economisesti pana cand ai suficient capital pentru a face un avans, da, intotdeauna va fi o optiune mai buna sa faci un efort pentru a-ti obtine propria proprietate.

Ca parte a acestei planificari, se recomanda ca cuplul sa mearga la institutia bancara la alegere, astfel incat expertii sa-i ajute sa isi faca un plan de finantare in functie de capacitatea lor de plata.

Acum, odata ce aveti toate informatiile financiare si de documente (nu uitati intotdeauna sa tineti cont de un notar si sa efectuati orice procedura in fata autoritatilor corespunzatoare) este important sa treceti in revista care sunt cele mai atractive cartiere pentru buzunarul dvs. si care sunt mai convenabile. din punct de vedere al amplasarii si accesibilitatii in functie de nevoile fiecarui cuplu.

Atunci cand alegem o proprietate trebuie sa luam in considerare cativa factori, in primul rand, valoarea adaugata pe care aceasta ne-o ofera pentru viitor, intrucat de aceasta va depinde bunurile familiei; In al doilea rand, va fi necesara revizuirea dotarilor (numarul si dimensiunea locurilor de parcare, dormitoare si bai) precum si calitatea acestora.De multe ori, chiar daca sunt noi, cladirile ofera conducte, instalatii electrice si materiale de constructie cu o durata foarte scurta. durata de viata datorita careia va trebui sa aiba in vedere economii pentru costurile de reparatie.

In cele din urma, este important sa decideti intre achizitionarea unei proprietati second hand si una de prevanzare; Cele folosite au avantajul de a fi mai ieftine, dar va fi necesar sa se tina cont de costurile de reparatie si sa se verifice, de preferinta, sa nu aiba o viata mai mare de 10 ani. In timp ce proprietatile de prevanzare sunt recomandate pentru facilitatile de plata pe care le ofera.

Odata ce ai  casa sau apartamentul in care sa locuiesti, este important ca cuplurile sa ia in considerare timpul pentru a-si aduna lucrurile inainte de a trai impreuna si sa nu astepte ziua nuntii pentru a le oferi electrocasnice si mobilier de baza pentru a-si gasi confortul in casa ta.

Unele dintre aceste elemente de baza care pot fi prezentate sunt: ​​aragazul, frigiderul, cuptorul cu microunde, masina de spalat, televizorul sau computerul, sala de mese, pat, dulapul, camera de zi si incalzitorul de apa.

Tendinta actuala este ca cuplurile sa cumpere ceva mic si, incetul cu incetul, sa se adapteze nevoilor si cresterii familiei. Asadar, idealul este sa nu-ti fie frica sa investesti intr-o prima proprietate , chiar daca este mica, sa o vinzi ulterior si sa te muti intr-una mult mai buna, totul la momentul potrivit si fara a risca stabilitatea economica a locuintei.

Articole asemanatoare