In ce stare se afla ghiozdanul copilului tau?

de Casa&Gradina

Pe masura ce cresc, copiii primesc din ce in ce mai multe responsabilitati. Intr-un moment se afla in prima zi de gradinita, iar in altul, deja isi fac singuri ghizodanul cu o zi inainte. Acest lucru inseamna ca parintii nu ii mai verifica in mod constant sa vada daca si-au luat tot la ei, iar daca ceva este in neregula cu ghiozdanul, nu vor baga de seama. 

Primul instinct al copiilor, atunci cand strica ceva, este de a ascunde acest lucru de parintii lor, de teama ca o sa fie certati. De aceea, daca una din bretelele de la ghiozdan s-a rupt, sau daca au ramas multe firimituri de la mancare in interiorul sau, materialul va continua sa aiba de suferit, iar ghiozdanul nu va mai putea fi folosit dupa un timp. 

De unde poti cumpara un ghiozdan de scoala nou? 

In categoria de ghiozdane de pe eRaft, exista modele intr-o explozie de culori, unul mai interesant decat celalalt. Nu conteaza daca cel mic este fanul inrait al unui desen animat, sau daca are o culoare preferata in care isi doreste sa aiba toate rechizitele scolare, deoarece aici va gasi un ghiozdan care sa fie cu siguranta pe placul sau. 

Cele mai populare modele de ghiozdane sunt tocmai cele care scot in evidenta un personaj din desene animate, asa ca parintii care se afla in cautarea unui nou model vor putea opta pentru unul din aceasta categorie. Ceilalti copii de la scoala il vor observa si ei imediat. 

Pe langa ghiozdanele inspirate din desene animate, ce modele mai sunt populare? 

Ghiozdanele cu monstrii care se stramba vin in toate culorile si sunt si ele pe placul copiilor, tocmai pentru ca ies foarte usor in evidenta. De aceea, parintii care vor sa cumpere ceva mai diferit, pot alege un astfel de ghiozdan. 

Prin urmare, parintii trebuie sa verifice din cand in cand sa vada in ce stare se afla ghiozdanul copilului lor, deoarece acesta nu le va spune mereu daca a rupt ceva din greseala. Daca gasesc o problema, obiectul va fi reparat sau schimbat.

Articole asemanatoare

LASA UN COMENTARIU

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!