De ce să investești în bitcoin?

de Casa&Gradina

Există atât de multe motive pentru a investi în Bitcoin . Acest instrument financiar unic a schimbat lumea pentru totdeauna și a introdus digitalizarea economiei. Bitcoin este mult mai mult decât un protocol. Reprezintă o schimbare fundamentală în politica monetară globală. Pentru prima dată, guvernul și politica monetară sunt separate.

Majoritatea analiștilor sunt de acord că redobândirea controlului asupra viitorului dvs. financiar este mesajul care transmite cel mai bine inspirația Bitcoin. Dezvoltarea sa a fost menită să ofere o formă solidă de bani, liberă de manipularea factorilor externi. Spre deosebire de monedele fiat, nu există nicio modalitate prin care un guvern să poată imprima mai mult Bitcoin. Alimentarea este limitată și este integrată direct în protocolul de bază al rețelei. 

Cel mai bun mod de a vă începe portofoliul de criptomonede

Sectorul criptografic este acum mai mare ca oricând. Există mii de platforme diferite. Fiecare dintre aceste blockchains aduce o caracteristică unică pe piață. Deși multe dintre aceste platforme vor reuși, multe nu vor reuși. Bitcoin este cel mai vechi, mai mare și mai sigur blockchain din lume . În consecință, singurul său proiect care va fi sigur atât timp cât criptomoneda deține valoare.

Au trecut doar 11 ani de când această criptomonedă a intrat pe piață și, în acea scurtă perioadă de timp, prețurile Bitcoin au crescut. Mai exact, Bitcoin a trecut de la aproximativ 0,50 dolari pe monedă până la peste 20.000 dolari pe monedă. Piața s-a corectat de la acele maxime din 2017, dar valoarea Bitcoin rămâne peste 10.000 de dolari. Acesta este un ROI impresionant care a transformat investitorii timpurii în miliardari.

Din cele 21 de milioane de Bitcoin, peste 18 milioane de monede sunt în circulație în prezent. În plus, Nakamoto a extras 1 milion de monede înainte de a dispărea fără urmă. Aceste Bitcoin nu s-au mișcat niciodată din aceste zile. De asemenea, o cantitate mare de Bitcoin s-a pierdut din cauza unei erori umane.

Dacă trimiteți Bitcoin la o adresă de portofel incorectă, se pierde pentru totdeauna. Studiile arată că aproximativ 4 milioane de BTC se pierd pentru totdeauna din cauza acestor erori. Împreună, toți acești factori înseamnă că din cele 18 milioane de Bitcoins extrase, există doar 13 milioane.

Rețeaua Bitcoin este mai mare ca niciodată. Există mai multe portofele, schimburi și platforme disponibile pentru utilizatori. În plus, mai mulți furnizori acceptă Bitcoin. Există chiar și carduri de debit și de credit Bitcoin care permit utilizatorilor să își cheltuiască Bitcoin oriunde acceptă Visa.

Bitcoin este pregătit să se extindă în viitorul previzibil. În plus, există diverse produse financiare de ultimă generație bazate pe Bitcoin, cum ar fi EFT-urile , disponibile publicului. Fiecare dintre aceste produse ajută la aducerea pieței tradiționale în sectorul criptografi

Ori de câte ori un nou produs bazat pe Bitcoin intră în sectorul tradițional, acesta împinge adoptarea Bitcoin la un nou nivel. Aceste instrumente financiare inovatoare permit utilizatorilor să participe pe piața Bitcoin fără a deține direct Bitcoin. Această strategie permite investitorilor să evite reglementările grele sau impozitele pe criptomonede. 

O investiție în Bitcoin este o investiție în tine – cumpără Bitcoin

Ce ne rezervă viitorul?

Nimeni nu vă poate spune cu o siguranță de 100% că Bitcoin va atinge înălțimile prezise de atât de mulți din sectorul financiar. Cu toate acestea, toate indicațiile indică încă mulți ani de adoptare a înregistrărilor. Bitcoin este mai mult decât o criptomonedă. Este un vot pentru controlul viitorului tău financiar.

Articole asemanatoare

LASA UN COMENTARIU

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!