Cum sa alegi cele mai potrivite lustre pentru locuinta ta?

de Casa&Gradina

Cu toate ca acum 10 sau chiar 20 de ani lustrele erau considerate a fi corpuri scumpe de iluminat, in prezent au devenit o varianta accesibila de iluminare a locuintei, contribuind in mod direct la conturarea unui stil elegant.

Persoanele care isi doresc sa achizitioneze lustre cu LED pentru locuinta lor, pot lua in considerare seria de beneficii si de proprietati pe care le indeplinesc cu succes.

4 motive sa iti cumperi lustre cu LED

Durata de viata prelungita

Cei care sunt convinsi ca vor sa-si cumpere lustre cu LED, vor vedea ca au o durata de viata generoasa in functie si de pretul pe care aleg sa-l plateasca. Desi investitia initiala pentru lustrele cu LED poate fi costisitoare, pana la urma va merita fiecare banut, pentru ca au o capacitate mare de rezistenta si de durabilitate. 

Consumarea unui nivel scazut de energie

Nimeni nu-si doreste sa plateasca preturi mari cand vine vorba de facturi, mai ales in privinta celor de energie electrica. Din fericire, lustrele care functioneaza pe baza de LED sunt o varianta potrivita pentru persoanele care au de gand consume mai putin curent si sa-si mareasca fondurile de economii.

Nivel crescut de siguranta

Spre deosebire de alte becuri in componenta carora se afla mercur, lustrele care functioneaza pe baza de LED-uri raman cea mai sigura optiune. Desi sunt slabe sanse ca o persoana sa se otraveasca cu mercur din cauza becurilor, nu este niciodata exclus ca unul dintre ele sa cada si sa se sparga. 

Varietate de culori

Unele persoane prefera sa opteze pentru culorile calde, care le ofera o ambianta confortabila in incapere, in timp ce alte persoane prefera culorile mai reci, care ii ajuta sa se mentina cat mai activi. Studiile arata ca lumina calda este potrivita pentru o atmosfera relaxanta, comoda, favorizand aparitia somnului. Lumina rece, pe de alta parte, este potrivita pentru situatiile in care trebuie sa se mentina o atmosfera motivanta, fiind ideala, de exemplu, pentru locurile de munca.

Prin urmare, persoanele care isi doresc sa achizitioneze lustre pentru anumite incaperi din locuinta, pot lua in considerare beneficiile mentionate anterior in articol.

Articole asemanatoare