Cum poate fi purtat kimonoul de plaja vara aceasta?

de Casa&Gradina

Un kimono pentru plaja este o piesa vestimentara ideala pentru acest sezon si este recomandat de foarte multi designeri si stilisti anul acesta. Poate fi combinat in mai multe outfituri interesante si reprezinta cu siguranta acea piesa speciala din garderoba unei femei care va transforma chiar si cea mai simpla tinuta de plaja intr-una speciala si interesanta.

Scurt sau lung, cu dungi sau cu franjuri, din materiale compacte sau crosetate, vara aceasta kimonoul se poate combina cu toate tendintele si se va purta pe nisip, peste costume de baie sau bikini. Cum poate fi purtat kimonoul si cu ce trebuie asociat?

De ce se poarta kimonoul anul acesta pe plaja?

Pentru ca, inca de cand a fost vazut pe podiumurile celor mai importante branduri, kimonourile s-au transformat in piese foarte speciale. Atunci cand sunt corect alese, ele vor inlocui cu foarte mare usurinta rochia pentru plaja sau jacheta din denim pentru vara pentru a completa aspectul relaxat, specific acestui sezon.

Pe plaja, comparat cu un pareo care va fi legat si care risca sa cada tot timpul, kimonoul nu cade si, datorita centurii, sale este mult mai sic. Un model care are si mici buzunare laterale invizibile este mai practic pentru ca pot fi strecurate mici articole de luat la plaja, asa cum este portofelul sau telefonul.

Ce lungime ar trebui sa aiba kimonoul?

O persoana care intelege cat de important este anul acesta kimonoul va trebui sa isi aleaga dimensiunea potrivita. Este vorba despre stil si despre dorinta de a arata cat mai bine. 

In prezent, colectiile de chimonouri ofera mai multe modele, de toate lungimile, deci ar fi imposibil sa nu se gaseasca un kimono potrivit. Persoanele mici de statura pot alege un model scurt, care dezveleste picioarele si care structureaza silueta. In schimb, kimonourile cu dungi, din materiale crosetate sau care au lungimi mari sunt potrivite persoanelor carora le place aspectul anilor saptezeci. 

Astfel, in functie de preferinte si de stilul personal sunt mai multe modele de kimonouri ce pot fi alese corect, astfel incat sa complimenteze de fiecare data tinuta.

Articole asemanatoare