Brosa din aur – Un accesoriu stylish ce îți subliniază feminitatea

de Casa&Gradina

Bijuteriile din aur au capacitatea de a evidenția și înfrumuseța într-o manieră autentică trăsăturile fiecărei femei. Ele reușesc să ofere personalitate unei ținute, având practic capacitatea de a transforma o ținută banală într-una stilată și deosebită.

Un accesoriu ce impresionează prin eleganță și stil este broșa din aur, aceasta fiind nelipsită din colecțiile de bijuterii din aur pe care le dețin doamnele și domnișoarele.

Cum să porți adecvat o broșă din aur?

Broșele din aur intră în categoria bijuteriilor deosebite, care îmbunătățesc estetica oricărei ținute și care contribuie cu succes la conturarea unui stil personal autentic. Deși sunt cunoscute pentru funcția lor practică, broșele își îndeplinesc cu succes și rolul estetic, ele reușind să ofere un plus de feminitate și rafinament desăvârșit unei ținute de zi. 

Atunci când porți broșa este esențial să ai în vedere câteva aspecte, printre care:

  • Realizarea contrastului dintre nuanțe – În cazul în care ținuta este compusă din piese vestimentare ce sunt deschise la culoare, se recomandă ca broșa să prezinte nuanțe îndrăznețe sau viu colorate. În caz contrar, dacă nuanța predominantă a vestimentației este închisă, se recomandă alegerea unei broșe în nuanțe calde, echilibrând efectul vizual.
  • Dimensiunea adecvată a broșei – în funcție de outfit se alege nu doar stilul broșei, ci și dimensiunea. Spre exemplu, pentru un outfit compus din numeroase piese, se va alege întotdeauna o broșă de dimensiuni mici, contribuind la crearea unei armonii vizuale.
  • Modele reprezentative – ținând cont de personalitatea ta poți alege o broșă din aur cu un model interesant. În prezent, se regăsește o gamă variată de broșe, cu modele diverse din care poți alege (bufniță, inimă, fluture, trifoi etc.).
  • Maniera de purtare – în mod clasic, broșa este purtată în zona pieptului, însă în prezent există multe alte moduri interesante de a purta această bijuterie. Ele pot fi atașate pălăriilor, la buzunarul cămășii sau chiar la prinderea eșarfelor. Numeroase fashioniste apelează la acest artificiu stilistic pentru a oferi acel touch de eleganță ținutelor lor.

Se recomandă ca înainte de achiziționarea broșei din aur să se verifice garderoba și ținutele predominante. În baza acestei evaluări, te poți îndrepta către o estetică anume a bijuteriilor. Totodată, se pot alege broșe în funcție de anotimp sau de cromatica ținutelor.

În concluzie, broșele din aur reprezintă unul din accesoriile ce impresionează prin frumusețe și eleganță clasică. În plus, ele conferă un plus de rafinament și stil, complimentând cu succes ținutele feminine.

Articole asemanatoare