5 sfaturi pentru a găsi un instalator de încredere

de Casa&Gradina

Găsirea unui instalator bun poate fi un calvar, mai ales dacă aveți o urgență care nu poate aștepta. Pentru a evita această problemă vă oferim câteva sfaturi despre cum să găsiți un instalator bun în zona dumneavoastră și să vă feriți de așa numiții „Dorei” care provoacă mai multe stricăciuni.

1. Întrebați un alt meseriaș

Ați avut lucrări făcute de un muncitor sau de un electrician, de care ați fost mulțumiți? Rugați-i să vă recomande un specialist în instalații sanitare. 

Adesea, oamenii din domeniu se cunosc și uneori lucrează împreună la proiecte complexe. Profesioniștilor le place să lucreze cu alți profesioniști, deci este posibil să vă poată recomanda pe cineva de încredere.

2. Căutați o companie de încredere

Alegerea unei companii de servicii sanitare de renume față de una relativ nouă și necunoscută este cea mai bună opțiune în majoritatea cazurilor. Reputația companiei vorbește adesea de la sine și nu puteți ignora doar opiniile altor persoane.

3. Angajați persoane care lucrează la companii importante

Mulți instalatori cunoscuți sunt angajați la diverse firme comerciale, cum ar fi Compania de Apă. Acesta poate fi un semn al calității și dedicării față de profesia lor, deoarece dovedește abilitățile tehnice, bunele servicii oferite clienților și oferirea de rezultate de top. 

A fi un instalator bun înseamnă mai mult decât a fi priceput din punct de vedere tehnic și a-ți face treaba. Este vorba de comunicare, fiabilitate și încredere. Nu are rost să apelați la un instalator care nu vă respectă casa. Meseriașii buni oferă servicii profesionale complete.

4. Întrebați prietenii și familia

Familia sau prietenii vă pot oferi recomandări excelente. Este posibil ca un apropiat să fi avut probleme similare și să vă poată recomanda un meseriaș pe care să vă puteți baza. Recomandările de la o persoană la alta sunt încă importante și pot fi de mare folos. 

În plus, o recomandare din partea unui cunoscut este un instrument mai convingător decât un anunț publicitar fără o recenzie din partea clienților. Dacă doriți să găsiți un instalator la nivel local, vă recomandăm să vă invitați vecinii la o ceașcă de cafea. Cu siguranță, veți descoperi un instalator bun.

5. Citiți recenzii și testimoniale

Majoritatea reclamelor susțin că primiți cel mai bun serviciu la cel mai bun preț. Aceste reclame sunt atrăgătoare când le auziți la radio sau când le citiți pe internet, dar rareori oferă mai mult decât o promovare a firmei. 

Deși astfel de reclame sunt importante, ele nu vă oferă siguranța că locuința și familia dumneavoastră sunt pe mâini bune. Evaluează cu atenție recenziile și testimonialele de pe paginile de promovare sau de pe site-ul companiei. Este important să căutați autenticitate și onestitate, deci țineți cont de următoarele informații:

  • Ce lucrări au mai realizat?
  • Când au realizat respectivele lucrări?
  • Au existat probleme?
  • Care au fost rezultatele?
  • Ar angaja clientul din nou același instalator?

Articole asemanatoare