1, X, 2 – Semnificația lor în pariurile sportive

de Casa&Gradina

Pariurile sportive sunt o activitate puțin diferită de restul de jocuri de noroc pe care le întâlnești în cazino. De exemplu, pentru a te juca la sloturi ai nevoie doar să fii atent la ecranul de joc, iar singura acțiune pe care o poți face este să pornești rotirile. La pariurile sportive ai nevoie să știi de ce alegi un eveniment, de ce folosești o anumită miză și de ce este indicat să pui pe bilet un număr diferit de pronosticuri. 

Unele bilete pot avea mai multe, altele mai puține, iar dificultatea și șansele de reușită pot avea și ele valori diferite. Prin urmare, iată câteva explicații legate de cele mai comune pronosticuri folosite pentru biletul zilei:

Care sunt cele mai utilizate pronosticuri din agenții

Pentru un cunoscător care are destulă experiență în acest domeniu al pariurilor sportive, aceste explicații ar putea fi destul de redundante, dar dacă nu pariezi de foarte mult timp și ai nevoie de câteva repere pentru a te orienta mai ușor prin oferta unui astfel de agent de pariuri. Prin urmare, cele mai utilizate pronosticuri din agenții sunt cele soliste 1×2 despre care vom vorbi și mai în detaliu în paragrafele următoare, dar nu sunt singurele. O altă categorie de pronosticuri pe care jucătorii le folosesc extrem de frecvent sunt cele pentru goluri, evenimentele care au loc la jumătatea meciurilor, dar și cum se finalizează reprizele unui meci. 

Un alt pronostic foarte folosit în timpul sesiunilor de pariuri este cel care are legătură cu modul în care se comportă jucătorii pe teren. Aici vorbim despre cartonașele galbene sau roșii, dar și de evenimentele care sunt generate de acțiunile acestora. Vorbim despre cornere, șuturi pe poartă, lovituri cu capul, etc. De aceea, pariurile sportive au nevoie de mai mult decât de o simplă apăsare de buton. Trebuie să iei în calcul mai multe variabile care ar putea influența câștigurile unui bilet. Iată ce trebuie să știi despre pronosticurile soliste ale ofertelor de pariuri sportive.

Semnificația Pronosticului – 1

Pentru a garanta că cele mai multe dintre pronosticurile jucătorilor noștri sunt alese în baza unor argumente bazate și ele la rândul lor pe informație, vom încerca să ne concentrăm asupra unor detalii mult mai importante despre cel mai comun pronostic solist, 1. Atunci când alegi pronosticul 1 pentru orice eveniment, înseamnă că pariezi pe faptul că echipa gazdă va fi câștigătoare la finalul meciului. Dacă aceasta va conduce la goluri în deplasare, dar totuși a pierdut acasă, acest lucru nu contează, deoarece pronosticul 1 este valabil doar pentru evenimentul pentru care îl alegi. 

Acest gen de pronostic este atât de folosit deoarece nu implică foarte multă analiză. Dacă un parior consideră că echipa gazdă are șanse foarte mari de câștig la final de meci, acesta va alege să joace un pronostic 1. Pronosticurile soliste atât de cuprinzătoare sunt de cele mai multe ori și ușor de ales, dar au și șanse mari de câștig, având în vedere că există doar alte 2 pronosticuri care îl pot contrazice.

Semnificația Pronosticului – X

Urmărind aceleași argumente pe care le-am oferit și pentru solistul 1, vom spune pe scurt același lucru și despre solistul x, unde singura diferență dintre cele două este că X înseamnă un rezultat de egalitate. Atunci când pariezi un asemenea pronostic solist, dezavantajul foarte mare este că indiferent de ceea ce se întâmplă în acel meci, iar rezultatul de egalitate nu se întâmplă, pronosticul tău este pierdut. 

Semnificația Pronosticului -2

Și în cazul unui pronostic solist de tip 2, echipa câștigătoare este cea din partea oaspeților. Vei observa că de obicei, cotele pentru 2 solist sunt ceva mai mari deoarece faptul că o echipă joacă în deplasare este un lucru care îi pune în dezavantaj. Prin urmare, cotele soliste 2 sunt mai mari decât solistele de 1, dar nu este o regulă generală. Așadar, ar trebui să ții cont de asta atunci când îți alegi echipele și solistele de pe bilete.

Dacă totuși nu îți place să pariezi pe soliste atât de frecvent și faci parte din acea categorie de jucători care caută mai mult să joace analitic și să profite de toate șansele pe care le poate oferi un meci, avem și pentru tine un sfat. Există celebrele pariuri 1X sau X2 pe care le poți alege pentru a reduce și mai mult din șansele de a pierde. Practic, la un pronostic X2, doar un 1 solist te poate scoate.

Concluzie

Așadar, la finalul acestui articol am aflat împreună că solistele sunt pronosticuri care te ajută să ajungi mai aproape de cota dorită, au și șanse diferite de câștig. Pentru pariuri mai sigure, alege mereu pronosticurile cu șanse cât de mari precum 1X sau X2

Articole asemanatoare