Sfaturi in gasirea spatiului comercial potrivit

de Casa&Gradina

Sunt multe spatii industriale disponibile pe piata. Cu toate acestea, gasirea spatiului potrivit pentru industria dvs. nu este atat de usoara. Ar trebui sa fie unul care sa se potriveasca bugetului dumneavoastra. Inainte de a va avanta sa cumparati sau inchiriati un spatiu industrial, trebuie sa va ocupati de munca grea. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa gasiti un spatiu industrial perfect.

1. Un spatiu industrial ar trebui sa fie in primul rand incapator.. Acesta ar trebui sa aiba o suprafata suficienta pentru personalul sau, precum si sa fie suficient de mare pentru a depozita tot ceea ce este necesar.

2. Chiria acestor spatii este mai mare decat spatiile de birouri, doar pentru ca spatiul include un depozit sau un atelier etc. Ar trebui sa va verificati intotdeauna bugetul inainte de a va decide cu privire la un spatiu industrial pentru afacerea dvs. Puteti gasi, de asemenea, un spatiu perfect la periferia orasului. Aceste spatii industriale de la periferie sunt relativ mai ieftine decat in zonele centrale.

3. Locatia joaca, de asemenea, un rol esential in gasirea spatiului dvs. industrial. Cautati intotdeauna un loc usor accesibil. Sigur, e de la la sine inteles ca daca afacera noastra este in Cluj, vom cauta spatii industriale de inchiriat Cluj, nu in Iasi. Dar trebuie sa avem si alte lucruri in vederea, cum ar fi de exemplu, ca spatiul sa fie bine conectat la autostrada, cu facilitati de transport adecvate.

4. Locatia industriala in care se afla afacerea dvs. ar trebui sa aiba toate facilitatile de baza. In lista de facilitati de baza, suficient spatiu de parcare va va avantaja si va fi de asemenea util personalului dvs. Printre celelalte facilitati, spatiul industrial ar trebui sa aiba o sala mare de conferinte, potrivita pentru dumnevoastra.

Cand v-ati decis cu privire la spatiul pe care doriti sa-l inchiriati, trebuie sa aflati daca exista probleme legale sau fiscale legate de proprietate. Verificati clauza inainte de a semna actele contractuale pentru inchiriere, astfel incat sa nu pierdeti nimic important. De asemenea, verificati daca contractul contine clauza de restituire a garantiei. Trebuie sa stiti ca depozitul de garantie este ceva care este platit de dvs. in calitate de chirias al proprietatii, iar acesta va fi rambursat numai dupa incheierea contractului. Este important sa va platiti chiria lunara si sa lasati proprietatea in stare perfecta.

Articole asemanatoare

LASA UN COMENTARIU

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!