Prin ce caracteristici se remarcă plăcile ceramice Diseno România în designul interior?

de Casa&Gradina

Renovarea sau amenajarea unei locuințe constituie prilejul ideal pentru a transpune în realitate concepte moderne de design interior, combinații atractive de culori, forme abstracte și piese de mobilier deosebite. Proprietarul locuinței își poate amenaja casa astfel încât să îi reflecte personalitatea, iar prin alegerea elementelor potrivite va reuși să creeze o atmosferă inconfundabilă. 

Când vine vorba despre acoperirea pereților sau podelei, există numeroase opțiuni atractive pe piață, iar una dintre cele mai populare alegeri o reprezintă plăcile ceramice, datorită avantajelor multiple pe care le prezintă în comparație cu alte opțiuni, cum ar fi lemnul. Proiectul de renovare al locuinței poate fi transformat radical prin alegerea acestui tip de plăci, atât din punct de vedere al designului, cât și al funcționalității. 

Plăcile ceramice de la Diseno România sunt ușor de întreținut și trec cu brio proba timpului

Un motiv pentru care plăcile ceramice sunt renumite în designul interior și devin alegerea unui număr tot mai mare de proprietari de locuințe este acela că sunt rezistente și își păstrează în mod impresionant aspectul și caracteristicile în ciuda trecerii timpului. 

Aceste plăci ceramice necesită o întreținere minimă pentru a își păstra aspectul. De regulă, se utilizează un prosop și un detergent blând, care nu deteriorează suprafața și ajută la curățarea mai rapidă a plăcilor, ceea ce înseamnă economisire de timp și efort. Întrucât nu au nevoie de întreținere specială, plăcile ceramice rămân o opțiune bună pentru cei care nu vor să petreacă mult timp în curățarea suprafețelor. Praful și impuritățile care se depun pe suprafața plăcilor pot fi îndepărtate inclusiv cu ajutorul unui aspirator. 

În ceea ce privește rezistența, trebuie menționat faptul că aceste tipuri de plăci sunt unele dintre cele mai durabile de pe piață, având o durată de viață de câteva zeci de ani. Acestea rezistă la impactul cu obiecte voluminoase și dure, fiind nevoie de o greutate extrem de mare pentru ca aceste plăci să se spargă. Fiind rezistentă la impact, la zgârieturi și la trecerea timpului, placa ceramică este o opțiune potrivită nu numai pentru amenajarea locuinței, ci și pentru spații comerciale și alte zone cu trafic intens. 

Plăcile de ceramică îmbină trăsături funcționale și estetice într-un design modern

Potrivite pentru pereți, podele, dușuri și multe altele, plăcile ceramice de la Porcelanosa Grupo, partener al Diseno România, adaugă un plus de valoare locuinței și îmbină cu succes caracteristici funcționale – precum rezistența – și estetice. Acestea vin într-o gamă variată de stiluri, modele și culori, astfel că pot fi integrate în orice parte a casei și în orice stil de amenajare. 

În funcție de cromatică și textură, acestea pot să adauge adâncime, luminozitate sau o pată de culoare încăperii. Cheia unui design reușit este combinarea armonioasă a tuturor elementelor care alcătuiesc camera, începând cu pereții și pardoseala. Diversitatea de modele și nuanțe este impresionantă, ceea ce simplifică obținerea unui decor unic, care să ofere personalitate încăperii. 

Luând în calcul caracteristici precum rezistența, modul simplu de întreținere, varietatea de texturi, culori și modele, se justifică faptul că plăcile ceramice au câștigat teren în fața altor materiale de acoperire a suprafețelor, fiind ușor de montat și de înlocuit atunci când este cazul.    

Mai multe tipuri de plăci ceramice de calitate premium pot fi descoperite pe www.diseno.ro sau în showroom-urile Diseno România din Calea Dorobanti 135-145, Bucuresti și Bd. Bulevardul Pipera 30, Voluntari.

Articole asemanatoare

LASA UN COMENTARIU

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!