De unde se pot comanda cutii poștale de calitate?

de Casa&Gradina

Tot mai multe voci spun că epoca „corespondenței pe hârtie” s-a încheiat definitiv odată cu apariția noilor tehnologii informaționale. Este posibil să fie așa, deși viitorul ne poate oferi încă multe surprize, dar feluritele modele de cutii postale sunt încă niște atribute indispensabile pentru locuințele și birourile individuale, dar și al blocurilor din zonele rezidențiale unde trăiesc un număr mare de familii. Cutiile poștale rămân absolut necesare pentru a asigura siguranța corespondenței, a publicațiilor periodice, a facturilor și chiar a unor colete de dimensiuni mai mici.

Din acest motiv, Eurometal Box SRL oferă o gamă largă de cutii poștale metalice atât pentru case private, cât și pentru a fi instalate la exterior, în fața intrărilor sau în holurile clădirilor de apartamente din orice zonă a țării.

  • Avantajele de a comanda cutii poștale de la Eurometal Box sunt imbatabile:

· se utilizează materiale și componente de calitate deosebită în fabricarea lor;

· se remarcă prin fiabilitatea construcției (au uși solide, încuietoare antivandalizare);

· se instalează extrem de simplu;

· se oferă 2 seturi de chei la fiecare cutie poștală comandată.

  • Pe ce criterii se bazează alegerea cutiilor poștale de bloc?

Dacă trebuie să echipați intrarea unui bloc de locuințe rezidențiale cu niște cutii poștale de calitate, atunci merită ca să luați în considerare recomandările de mai jos:

a. Grosimea optimă a peretelui cutiei poștale este de 0,7-0,8 mm, deoarece produsele din tablă de această grosime sunt ușoare, dar se caracterizează prin rezistență mecanică ridicată. În plus, sunt ușor de transportat și instalat. (Cea mai lungă perioadă de funcționare s-a demonstrat a o avea căsuțele poștale cu structuri complet sudate din tablă de 0,8 mm, spun specialiștii din domeniu.)

b. Alege uși cu balamale pentru cutiile poștale capabile să reziste unui număr mare de deschideri și închideri. Aceste elemente constructive de calitate vor permite o durată lungă de funcționare a cutiilor respective fără a se bloca.

c. Cutiile poștale acoperite cu vopsea praf au o durată lungă de viață. O astfel de acoperire își păstrează culoarea originală pe suprafața metalică mult timp, are proprietăți anticorozive și este foarte rezistentă la solicitări mecanice.

d. Prezența nu doar a pereților despărțitori, dar mai ales a panoului din spate reprezintă un avantaj, deoarece astfel de elemente oferă o siguranță suplimentară a corespondenței. Mai mult decât atât, în mod obiectiv vorbind, în situația în care ar exista un spațiu între perete și corpul cutiei poștale respective, există riscul ca să se pierdă sau să se deterioreze corespondența.

  • De unde se pot să cumpăra cutii poștale cu o configurație bună pentru un bloc de apartamente?

De la Eurometal Box SRL, desigur! Indiferent de preferințele asociațiilor de proprietari, aici se pot găsi modele de cutii poștale din diferite clase de calitate, moduri de fabricație, aspect, tipuri de deschidere și închidere, culori, prețuri.

Pentru a vedea oferta firmei producătoare de cutii poștale, dar și pe aceea de aviziere, suporturi pliante și accesorii specifice, este suficient a se intra pe site-ul de prezentare cutiipostale.ro.

Aici, cei interesați pot găsi cutii poștale economice, standard,  premium sau de lux. Toate produsele comandate au o perioadă de garanție de un an și sunt livrate rapid prin curier.

Indiferent dacă ești dezvoltator imobiliar sau administrator de bloc, o colaborare cu Eurometal Box SRL este alegerea ideală pentru a avea o clădire modernă dotată cu cele mai solide, sigure și frumoase cutii poștale, la niște costuri mai mult decât accesibile!

Date contact Eurometal Box SRL:

Strada Farului nr. 15, sector 4, București

Telefon: 0732 55 10 55

Email: [email protected]

Articole asemanatoare