De ce tip de tocatoare de carton ai nevoie?

de Casa&Gradina

Stii cu siguranta ca tocatoarele de hartie sunt o necesitate pentru orice birou. Dar ce zici de tocatoare de carton? Chiar ai nevoie de unul?

Distrugatoarele de hartie sunt folosite pentru a distruge informatii importante si personale. Deoarece nu scrii numerele tale de securitate sociala pe carton foarte des, aceste tocatoare carton au un scop diferit.  Orice afacere sau depozit care acumuleaza volume mari de carton are nevoie de aceasta masina.

De fapt, 100 de miliarde de cutii de carton sunt folosite in fiecare an, deci este posibil sa ai si tu cateva in jurul biroului tau.  Atunci cand alegi tocatoare de carton, te ajuta sa stii ca exista diferite optiuni. Citeste in continuare pentru a afla cum sa alegi unul care se potriveste nevoilor tale.

De ce ai nevoie de tocatoare de carton?

Majoritatea companiilor nu stiu ca exista tocatoare de carton. Aceste masini pot economisi spatiu si pot reduce deseurile. In plus, sunt ecologice. Cand vei toca cutiile de carton, vei primi benzi moi de carton care pot fi utilizate in ambalaje.

Cartonul este mai bun pentru mediu decat alte materiale de ambalare, cum ar fi spuma de poliester, folie cu bule sau plastic. De asemenea, economisesti costuri prin faptul ca nu trebuie sa cumperi materiale de ambalare suplimentare

Tocatoare de carton pentru volume mici

Tocatoarele din carton vin in general in trei dimensiuni diferite. Volumul mic este perfect pentru magazinele care nu au multe deseuri de carton.  Aceste masini sunt de fapt suficient de mici pentru a sta pe un birou. In general, poti taia doar o foaie de carton la un moment dat, dar sunt mai silentioase decat un vid. Aceasta ar fi o investitie excelenta pentru orice magazin. Mai ales ca nu ocupa mult spatiu.

Tocatoare de carton pentru volume medii pana la mari

Volumul mediu spre mare functioneaza excelent in depozite. Aceste modele sunt prea mari pentru a sta pe un birou. Deoarece au un motor mai mare, aceste tocatoare cu volum mediu pot distruge pana la trei coli de carton odata. Sunt ideale pentru depozitele care doresc sa reduca deseurile si sa economiseasca bani.

Tocatoare de carton cu volum mare

Daca lucrezi intr-un centru de distributie, vei avea nevoie de tocatoare de carton pentru volume mari. Aceste masini se pot potrivi cu orice dimensiune de carton.

Lucrul convenabil la tocatoarele de carton, chiar si la modelele cu volum mare, este ca sunt pe roti si pot fi deplasate cu usurinta. De asemenea, pot fi conectate la aspiratoare industriale pentru a minimiza praful.

Un polizor este util daca ai deseuri care au capse sau alte materiale incorporate in carton. Scoaterea tuturor capselor dintr-o cutie de carton ar fi o sarcina foarte plictisitoare. Un polizor iti va permite sa sfarmi intreaga cutie fara a fi nevoie sa trecei la lucrarea de indepartare a fiecarei capse individuale.

Indiferent ce tip de afacere ai, poti beneficia de tocatoarele de carton. Sunt ecologice, iar produsele rezultate sunt perfecte pentru ambalare.

Articole asemanatoare