De ce sa alegi puiul crescut ca la tara de la LaProvincia?

de Casa&Gradina

Produsele in vrac de la fermierul, producatorul si distribuitorul LaProvincia, sunt foarte populare in randul produselor din sectorul alimentar. Produsele de pui de la LaProvincia, combina calitatea inalta cu preturile rezonabile.

Distribuitorul s-a stabilit deja ca un furnizor de incredere de carne de pui, crescuti in ferma proprie. In sectiunea „Produse” vei gasi o gama completa de carne de pui cum ar fi pulpe pui, aripioare de pui, copanele de pui cu os si piele, piept intreg de pui cu os si piele, ficatei de pui, pipote si inimi de pui, spate si aripi de pui, spate de pui cu piele, gaturi de pui, pui grill, mix grill de pui cu condimente, muschiulet de pui.

Astfel de sortimente de pui, pe care nu le gasesti la orice producator, satisfac pe deplin nevoile celor mai largi segmente ale populatiei. Toate produsele sunt livrate in cutii de transport cu o greutate medie, in functie de tipul de produs.

De ce sa alegi produsele LaProvincia?

LaProvincia se axeaza pe cooperarea pe termen lung, iar managerii sunt pregatiti sa ofere clientilor obisnuiti reduceri suplimentare. In ceea ce priveste achizitionarea produselor, firma dispune de un sistem de distributie eficient pentru livrarea produselor. Achizitionand produsele de la ferma de pui LaProvincia, poti fi sigur de calitatea excelenta, deoarece pasarile au fost crescute cu cereale provenite din propria productie de agricultura. Toate produsele de pui ambalate sunt pastrate la standarde sanitare eficiente. Dieta pasarilor de curte este extrem de naturala, asa ca se poate spune cu siguranta ca produsele din carne de pasare, nu contin coloranti, antibiotice, hormoni de crestere si alte substante chimice, si, de asemenea, se supun controlului calitatii inainte de distributia catre centrele de vanzare.  

Calitatea produselor din pui

Pulpele si ciocanelele de pui sunt unele dintre produsele cautate, si chiar si o gospodina novice va constata calitatea acestor produse in procesul de gatire. Iar, continutul ridicat de proteine ​​din pui, iti poate echilibra dieta.  Pieptul de pui este unul dintre produsele solicitate, deoarece continutul de proteine ​​din carnea de pasare, va ajuta la echilibrarea alimentatiei. De asemenea, pieptul de pui este un produs de neinlocuit in alimentatia copiilor, a sportivilor si a celor care tin diete. Combinatia dintre picant si dulce este o caracteristica a bucatariei asiatice orientale, datorita careia mixul grill de pui cu condimente, capata gustul perfect. Dulceata delicata, combinata cu o aroma insulara, confera puiului cu condimente o nota gastronomica deosebita. Pipotele si inimile de pui combinate intr-un ambalaj, sunt organe care includ multe vitamine si minerale sanatoase si necesita un tratament termic lung. Organele preparate corect sunt aromate, moi si foarte gustoase.

Produsele din carne de pui ambalate isi mentin prospetimea timp de 7 zile, beneficiaza de un control sanitar eficient si sunt prelucrate la un standard european pentru calitate si siguranta.

Articole asemanatoare

LASA UN COMENTARIU

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!