Care sunt cele mai bune cearșafuri pentru persoanele cu alergii?

de Casa&Gradina

Dacă nu-ți amintești ultima dată când ai petrecut noaptea fără strănut, este timpul să fii atent la cearșafurile pe care dormi.

Cele mai bune ceașafuri pentru alergii sunt foile hipoalergenice, care sunt proiectate cu materiale speciale care rețin mucegaiul și praful. Plăcile hipoalergenice au structuri țesute dense care ajută la eliminarea accesului acarienilor. Bumbacul organic, lâna și microfibra sunt toate materialele care fac un cearșaf hipoalergenic bun pentru a combate alergia la acarieni.

Mătase

Acest material extrem de moale nu numai că combate alergenii, ci și calmează pielea sensibilă. Mătasea este o alegere solidă pentru persoanele cu alergii. Deoarece viermele de mătase rotește fibrele de mătase într-un cocon, mătasea este concepută în mod natural pentru a proteja viermele de prădători – cum ar fi acarienii de praf.

Bambus

Frunzele din bambus din ce în ce mai populare rămân reci și uscate cu ajutorul fibrelor vegetale de bambus care păstrează umezeala. Reducerea umidității previne creșterea mucegaiului și răspândirea acarienilor de praf, plus că ceașafuri sunt extrem de rezistente. În funcție de locul în care sunt fabricate ceașafuri de bambus, acestea pot fi realizate cu anumite substanțe chimice care corespund etichetei lor de mediu.

Bumbac

Cearșafurile clasice din bumbac organic sunt respirabile, astfel încât umezeala nu este reținută și alergenii nu pot fi crescuți. Deoarece bumbacul este un material atât de popular, există diferite tipuri de bumbac care vor afecta calitatea cearșafului. Bumbacul cu fire scurte nu este la fel de neted sau durabil ca bumbacul cu fibre lungi sau foarte lungi, așa că asigurați-vă că vă verificați eticheta înainte de a cumpăra.

Cel mai important lucru pe care îl puteți face este să vă asigurați că vă spălați și schimbați cearșafurile în mod regulat.

În plus față de ceașafuri respirabile, bine țesute, puteți citi următoarele sfaturi și trucuri pentru a preveni alergiile din spațiul de dormit: Utilizați un dezumidificator; Folosiți un filtru de aer; Duș înainte de culcare; Utilizați saltele hipoalergenice și perne cu fermoar; Investiți într-o spumă cu memorie sau o saltea hibridă pentru a combate alergenii; Schimbați pernele în mod regulat

Sursă: domi-tex.com

Articole asemanatoare