4 motive pentru care sa cumperi constructii la cheie!

de Casa&Gradina

Indiferent ca este vorba despre constructii industriale care urmeaza sa fie folosite in domeniul afacerilor sau case rezidentiale, de preferat este ca oamenii sa se indrepte intotdeauna catre constructiile la cheie. Este vorba despre o solutie extrem de practica, prin care cumparatorii pot economisi timp pretios si, in acelasi timp scurteaza din perioada de asteptare pana cand se pot muta, spre deosebire de situatia in care ar alege constructii la rosu.

Acest articol vine in sprijinul care nu sunt inca pe deplin hotarati si au nevoie de cateva sfaturi de care sa tina cont, inainte de a face o investitie pe termen lung!

Gata pentru o mutare imediata

Principalul avantaj al constructiilor la cheie este acela ca ele pot fi folosite imediat. Cladirile sunt deja bransate la toate utilitatile necesare, incepand de la gaz, lumina si pana la apa si canalizare, ceea ce inseamna ca viitorii proprietari sau chiriasi nu mai trebuie sa se ocupe singuri de aceste aspecte. Tot ce trebuie sa faca este sa inspecteze foarte bine constructiile, sa isi dea acordul in privinta calitatii lucrarilor, pentru ca mai apoi sa isi puna in aplicare planurile si sa se mute!

O gama larga de variante de constructii industriale

Un alt element pe care este bine ca oamenii sa il ia in calcul este acela ca pot alege dintr-o plaja foarte variata de constructii. Domeniul imobiliar continua sa fie in floare in Romania, in ciuda dificultatilor economice pe care le traverseaza tara noastra. De exemplu, antreprenorii au la dispozitie numeroase tipuri de cladiri pe care le pot cumpara sau inchiria pentru a-si desfasura activitatea, iar cei care isi doresc sa ,,fuga” de la bloc pot alege dintre foarte multe tipuri de case. Dispuse pe un singur etaj, pe parter + mansarda sau pe 2 nivele, plus mansarda, casele se afla astazi in topul preferintelor tinerilor!

Finisajele pot fi studiate cu atentie

Spre deosebire de situatia in care oamenii ar cumpara constructii la rosu sau cladiri de tip proiect, care nici macar nu au fost incepute deja, atunci cand se orienteaza spre cladiri industriale la cheie, ei pot analiza foarte bine finisajele folosite. Este adevarat ca nu mai au sansa de a-si alege singuri gresia, faianta sau parchetul, insa nici nu mai trebuie sa piarda timp in magazine cautand variantele potrivite. Achizitionarea cladirilor la cheie este o alegere inspirata mai ales pentru cei care nu sunt dispusi sa investeasca mult timp in ceea ce priveste ridicarea si finalizarea constructiilor!

Design-uri diverse

Nu in ultimul rand, astazi exista o plaja foarte larga de cladiri din care oamenii pot alege, in functie de preferintele personale pe care le au, dar si in functie de specificul business-urilor pe care le conduc. De la constructii micute si cochete pana la cladiri generoase ca suprafata, toate sunt disponibile pentru a fi vizionate si pentru ca ulterior sa fie inchiriate ori vandute foarte usor!

Articole asemanatoare